The Kovenant

The Kovenant er et norsk electronic/industrial metal-band som ble dannet på Hamar i 1992, da under navnet Covenant. I begynnelsen laget bandet melodisk black metal, før de gikk over til dagens sjanger. Bandet ble tvunget til å bytte navn på grunn av at et svensk EBM-band hadde kopiretten på dette navnet. Animatronic var deres første utgivelse under navnet The Kovenant.

The Kovenant
Utmerkelser Spellemannprisen i hardrock (1998), Spellemannprisen i hardrock (1999)Rediger på Wikidata
OpphavNorge
Sjanger Black metal
industrial metal
Melodisk black metal
electronic
Aktive år1992-
PlateselskapNuclear Blast
Nettstedwww.gentechranch.tk
Medlemmer
Lex Icon
Angel
Psy Coma
Geir Bratland
Küth
Tidligere medlemmer
Jan Axel von Blomberg
Sarah Jezebel Deva

Bandet har vunnet Spellemannprisen i klassen hardrock to ganger. Første gang for albumet Nexus Polaris under Spellemannprisen 1998 mens de fortsatt gikk under navnet Covenant. For albumet Animatronic fikk de Spellemannprisen 1999.

DiskografiRediger

  • From The Storm of Shadows, demo 1994
  • Promo 1995, demo 1995
  • In Times Before the Light, album 1996
  • Nexus Polaris, album 1998
  • Animatronic, album 1999
  • In Times Before the Light (Remix), album 2002
  • S.E.T.I. Club EP, EP 2003
  • S.E.T.I., album 2003
  • Aria Galactica, album 2007