Åpne hovedmenyen
The Kovenant
Utmerkelser Spellemannprisen i hardrock (1998), Spellemannprisen i hardrock (1999)
OpphavNorge
Periode1992-
SjangerBlack metal
industrial metal
Melodisk black metal
electronic
PlateselskapNuclear Blast
Nettstedwww.gentechranch.tk
Medlemmer
Lex Icon
Angel
Psy Coma
Geir Bratland
Küth
Tidligere medlemmer
Jan Axel von Blomberg
Sara Jezebel Deva

The Kovenant er et norsk electronic/industrial metal-band som ble dannet på Hamar i 1992, da under navnet Covenant. I begynnelsen laget bandet melodisk black metal, før de gikk over til dagens sjanger. Bandet ble tvunget til å bytte navn pga at et svensk EMB-band hadde kopiretten på dette navnet. Animatronic var deres første utgivelse under navnet The Kovenant.

Bandet har vunnet Spellemannprisen i klassen hardrock to ganger. Første gang for albumet Nexus Polaris under Spellemannprisen 1998 mens de fortsatt gikk under navnet Covenant. For albumet Animatronic fikk de Spellemannprisen 1999.

DiskografiRediger

  • From The Storm of Shadows, demo 1994
  • Promo 1995, demo 1995
  • In Times Before the Light, album 1996
  • Nexus Polaris, album 1998
  • Animatronic, album 1999
  • In Times Before the Light (Remix), album 2002
  • S.E.T.I. Club EP, EP 2003
  • S.E.T.I., album 2003
  • Aria Galactica, album 2007