Åpne hovedmenyen
Sigmund Jensen
Født23. mars 1968 (51 år)
Beskjeftigelse Skribent
Nasjonalitet Norge
Utmerkelse Aschehougs debutantstipend (1995), Mads Wiel Nygaards legat (2004)

Sigmund Jensen (født 23. mars 1968) er en norsk forfatter. Han er bosatt i Stavanger og arbeider som tekstforfatter i reklamebransjen.

Innhold

BibliografiRediger

  • Antikvarens datter og andre noveller – noveller (1995)
  • Motvilje – noveller (1998)
  • Hattrick. Engelsk fotball 1999/2000 – sakprosa (1999) (sammen med Stig Erik Tokvam)
  • Hvite dverger. Svarte hull – roman (2002)
  • Gammaglimt – noveller (2004)
  • Tiberiusklippen – roman (2008)
  • Taushetens tårn – roman (2012)

PriserRediger

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger