Åpne hovedmenyen

Ronny Hovland

norsk sanger og musiker
Ronny Hovland
Ares (musician).jpg
Ares live med Aeternus i 2009
Født3. juni 1973 (46 år)
Bergen
Beskjeftigelse Musiker, sanger, gitarist
Nasjonalitet Norge Norge
Medlem av Aeternus
Musikalsk karriere
Kallenavn«Ares»
SjangerBlack metal
Death metal
InstrumentVokal
Gitar
Bassgitar
Aktive år1993
Ensemble(r)
Aeternus
Orth
Tidligere band
Gorgoroth
Immortal

Ronny Hovland (født 3. juni 1973), også kjent under artistnavnet «Ares», er en norsk vokalist, gitarist og bassist.

Han er grunnleggeren av det norske death metal-bandet Aeternus. Han har også spilt i Gorgoroth og Immortal. Hovland spilte også på Malignant Eternals site konsert i 2001 før bandet ble borte.

DiskografiRediger

AeternusRediger

  • Walk My Path (demo) (1994)
  • Dark Sorcery (EP) (1995)
  • Beyond the Wandering Moon (1997)
  • ...And So the Night Became (1998)
  • Dark Rage (7") (1998)
  • Shadows of Old (2000)
  • Burning the Shroud (EP) (2001)
  • Ascension of Terror (2001)
  • A Darker Monument (2003)
  • Hexaeon (2006)

GorgorothRediger

Black Hole GeneratorRediger

  • Black Karma (EP) (2006)

Dark FortessRediger

  • Profane Genocidal Creations (2003)

Corona BorealisRediger

  • Cantus Paganus (2001)
 Denne biografien om en heavy metal-musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.