Malignant Eternal

Malignant Eternal var et black metal band fra Rosendal og Bergen. Bandet ble etablert i 1991 og «oppløst» i 2001.

M-Eternal
OpphavNorge Rosendal og Bergen, Norge
Periode19912003
Tidligere navnMalignant Eternal
Sjanger Black metal
PlateselskapHot Records
Napalm Records
Siste medlemmer
Torgrim Øyre
Brynjulv Guddal
Tom Stien
Arve Isdal
Tidligere medlemmer
Kenneth Korsvold

HistorieRediger

Etter bandets siste utgivelse Alarm ble de kalt «M-Eternal». Etter navnebyttet til bandet gjennomførte de noen få turneer til de tilslutt ble borte. Bandet har aldri offisielt blitt oppløst. Den kjente musikeren Ares spilte på M-Eternals siste konsert i 2003.

Bandet spilte på Hole in the Sky festivalen i 2000 og i 2003 og på Inferno 2001.

DiskografiRediger

År Tittel Plateselskap Albumformat
1995 Promo 95 Selvutgitt Demo
1995 Tårnet Hot Records Studioalbum
1997 Far Beneath the Sun Napalm Records Studioalbum
1998 20th Century Beast Napalm Records EP
1999 Alarm Napalm Records Studioalbum

MedlemmerRediger

Siste medlemmer
Navn Artistnavn Tidsperiode Instrument
Torgrim Øyre «T. Reaper» 19912001 Vokalist, gitar
Brynjulv Guddal 19912001 Trommer, keyboard
Tom Stien 19972001 Gitar, bassgitar
Arve Isdal 19982001 Gitar
Siste Studio- og livemedlemmer
Navn Artistnavn Tidsperiode Instrument
Roy Ole Førland 19971999 Keyboard
Even Ormestad 1999 Bassgitar
Ronny Hovland «Ares» 2001 Bassgitar
Tidligere medlemmer
Navn Notat Tidsperiode Instrument
Kenneth Korsvold 19921995 Bassgitar
Tidligere Studiomedlemmer
Navn Notat Tidsperiode Instrument
Gyrid Nordal Kaldestad Låten «Carpathian Stardust» 1997 Vokalist

Eksterne lenkerRediger