Åpne hovedmenyen
Pirjo Hassinen
Født14. november 1957[1] (61 år)
Kuopio
Beskjeftigelse Skribent
Nasjonalitet Finland
Utmerkelser Takk for boken-medaljen (2001)[2][3], Savonia Prize (2013)[4][5]

Pirjo Hassinen (født 14. november 1957 i Kuopio) er en finsk forfatter. Jordbær i november ble nominert til Nordisk råds litteraturpris.

BibliografiRediger

  • Joel, 1991
  • Yön kentät, 1992
  • Ennustaja, 1994
  • Voimanaiset, 1996
  • Viimeinen syli, 1998
  • Mansikoista marraskuussa, 2000, oversatt til norsk i 2004 av Nøste Kendzior: Jordbær i november ISBN 8253026536
  • Jouluvaimo, 2002, oversatt til norsk i 2005 av Nøste Kendzior: Julehustru, ISBN 8253027605
  • Kuninkaanpuisto, 2004, oversatt til norsk i 2007 av Tor Tveite: Kongeparken ISBN 978-82-530-2987-0
  • Isänpäivä, 2006
  • Suistola, 2007
  • Sano että haluat, 2009

PriserRediger

ReferanserRediger

KilderRediger