Philippa Frederiksen

Philippa Frederiksen
FødtVilhelmine Amalie Heise
15. august 1870[1]Rediger på Wikidata
KøbenhavnRediger på Wikidata
Død21. april 1955[1]Rediger på Wikidata (84 år)
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet DanmarkRediger på Wikidata
IMDbIMDb

Vilhelmine Amalie Frederiksen (født Vilhelmine Amalie Heise 15. august 1870 i København, død 21. april 1955 i København) var en dansk skuespiller som arbeidet på Nørrebros Teater og som medvirket i en rekke stumfilmer og i en lydfilm.

FilmografiRediger

Årstall Film
1940 Sommerglæder
1917 En hyggelig Morgenudflugt
1916 Paraplyen
1915 Tyvepak
1915 En søvnig brudgom
1915 Spøgelsestyven
1915 Den gæve ridder
1915 Frierscenen
1915 Flyttedagskvaler
1914 I kammerherrens klæder
1914 Manegens børn
1913 Den fremmede tjener
1913 Livets blændværk
1912 Dobbeltgængeren
1912 Fødselsdagsgaven
1912 Brudegaven
1912 Kärlekens offer
1912 Komtesse Charlotte
1912 Helvetesmaskinen eller Den Röda hanen
1911 Champagneruset
1911 Betroede Midler

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger