Åpne hovedmenyen
Øystein Wang
Født11. august 1957 (62 år)
Barn Ellen Andrea Wang
Beskjeftigelse Teolog, jazzmusiker
Nasjonalitet Norge

Øystein Wang (født 11. august 1957) er utdannet teolog og jazzmusiker.

Han startet jazzbandet Pastor Wang Quintet i 1991.

Han er far til jazzmusiker og kontrabassist Ellen Andrea Wang.

DiskografiRediger

  • Korsvægen by night 1997
  • Swingende salmer 2000
  • Pastorale 2004
  • Blå hymne 2008
  • Gloria – solo piano 2010

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.