Øystein Wang

(Omdirigert fra Pastor Wang Quintet)
Øystein Wang
Født11. august 1957Rediger på Wikidata (63 år)
Barn Ellen Andrea WangRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Teolog, jazzmusikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Øystein Wang (født 11. august 1957) er utdannet teolog og jazzmusiker.

Han startet jazzbandet Pastor Wang Quintet i 1991 og spiller mest piano.

Han er far til jazzmusiker og kontrabassist Ellen Andrea Wang og onkel til artisten Marthe Wang.

DiskografiRediger

  • Korsvægen by night 1997
  • Swingende salmer 2000
  • Pastorale 2004
  • Blå hymne 2008
  • Gloria – solo piano 2010

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.