OSI (band)

amerikansk progressivt rockeband

OSI (Office of Strategic Influence) er et amerikansk progressiv rock/metal-band, startet av Fates Warning gitarist Jim Matheos i 2002.

OSI
Free album.jpg
OpphavUSA, USA (2002)
SjangerProgressiv rock, progressiv metal
Aktive år2002
PlateselskapInsideOut
Nettstedhttp://www.osiband.com/
Medlemmer
Mike Portnoy, Jim Matheos, Kevin Moore

MedlemmerRediger

Nåværende
Tidligere
Gjestemusikere

DiskografiRediger

  • 2003: Office of Strategic Influence
  • 2006: Free
  • 2006: re:free (remix-EP)
  • 2009: Blood
  • 2012: Fire Make Thunder

Eksterne lenkerRediger