Nicole Richie

amerikansk skuespiller

Nicole Richie (født Nicole Camille Escovedo 21. september 1981) er en amerikansk skuespiller, forfatter, sanger og TV-personlighet. Hun er adoptert av soul-sangeren Lionel Richie, og er kanskje best kjent som rollen hun hadde i reality-showet The Simple Life, sammen med kjendisvenn Paris Hilton. Hun har en datter, Harlow Winter Kate Richie Madden og en sønn Sparrow James Midnight Madden, med kjæresten Joel Madden.

Nicole Richie
Nicole Richie 2012.jpg
FødtNicole Camille Escovedo
21. sep. 1981[1][2][3]Rediger på Wikidata (39 år)
USA Berkeley, California, USA
Beskjeftigelse
8 oppføringer
Skuespiller, prominense, modell, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, sanger, musiker, moteskaperRediger på Wikidata
Utdannet ved University of Arizona, Montclair College Preparatory School, William Floyd High SchoolRediger på Wikidata
Ektefelle Joel Madden
Far Lionel Richie, Peter Michael EscovedoRediger på Wikidata
Mor Brenda Harvey-Richie, Karen MossRediger på Wikidata
Søsken Sofia Richie, Miles RichieRediger på Wikidata
Barn Sparrow MaddenRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Aktive år2003-nåtid
Nettstedhttp://nicolerichie.com/
IMDbIMDb

FilmografiRediger

  • 2005: Kids In America
  • 2003-2007: The Simple Life
  • 2004: Eve
  • 2004: Rock Me Baby
  • 2004: American Dreams
  • 2005: 8 Simple Rules
  • 2008: Chuck

ReferanserRediger

  1. ^ Babelio, Babelio forfatter-ID 134545
  2. ^ Roglo, Roglo person ID p=nicole;n=richie
  3. ^ GeneaStar, GeneaStar person-ID richien

Eksterne lenkerRediger