New Found Glory

New Found Glory er et amerikansk band basert i Los Angeles, opprinnelig fra Sør-Florida. Bandet består av Jordan Pundik (vokal), Chad Gilbert (gitar), Steve Klein (gitar), Ian Grushka (bass) og Cyrus Bolooki (trommer). Bandets alter-ego/sideprosjekt, International Superheroes of Hardcore, er kjent for å åpne for New Found Glory på konsertene.[8]

New Found Glory
NFG Jordan Pundik WF.jpg
Jordan Pundik, vokalisten i New Found Glory.
OpphavUSA Coral Springs, Florida, USA
Periode1997-d.d.[1]
Sjanger Pop punk[2][3]
Punk revival[4][5]
Melodic hardcore[6][7]
Aktive år1997
PlateselskapDrive-Thru
Geffen
Bridge 9
Epitaph
NettstedOffisiell nettside
Medlemmer
Jordan Pundik
Chad Gilbert
Steve Klein
Ian Grushka
Cyrus Bolooki
Tidligere medlemmer
Joe Moreno

Siden bandet ble dannet i 1997 har de gitt ut tre EPer, seks studioalbumer, et coveralbum, og et "Greatest Hits" album. De er kjent for den raske og energiske måten de spiller pop punk på, noe som har skaffet dem en stor tilhengerskare.[9]

MedlemmerRediger

Tidligere medlemmer

  • Joe Moreno: trommer (Juni 1997-August 1997)

Turnémedlemmer

DiskografiRediger

  • 1999: Nothing Gold Can Stay
  • 2000: New Found Glory
  • 2002: Sticks and Stones
  • 2004: Catalyst
  • 2006: Coming Home
  • 2009: Not Without a Fight

ReferanserRediger

  1. ^ http://www.allmusic.com/artist/new-found-glory-p384007
  2. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 1. juli 2013. Besøkt 12. juni 2009. 
  3. ^ http://www.allmusic.com/artist/new-found-glory-p384007
  4. ^ http://www.allmusic.com/artist/new-found-glory-p384007
  5. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 18. oktober 2007. Besøkt 12. juni 2009. 
  6. ^ http://www.foxytunes.com/tag/melodichardcore
  7. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 5. august 2009. Besøkt 12. juni 2009. 
  8. ^ Ambrose, Anthony. «inTuneMusic Online: Bamboozle Day 1 @ East Rutherford 5/2». Arkivert fra originalen 17. juni 2009. Besøkt 9. juni 2009. 
  9. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 27. juni 2009. Besøkt 8. juli 2009. 

Eksterne lenkerRediger