Natalie Normann

Natalie Normann
Født 30. august 1962 (54 år)
Nasjonalitet Norge

Natalie Normann (født 30. august 1962 i Haugesund) er en norsk forfatter, oversetter og bokblogger. Hun har gjennom flere år skrevet barnebøker, krim, fagbøker for barn og serieromaner.

Sammen med forfatteren Anan Singh har hun skrevet flere krimromaner og barnebøker. I 2009 debuterte hun som romanserieforfatter under pseudonymet «Hanna Sandvik» med romanserien Ildfuglen som består av elleve bøker.

Bibliografi – utvalgRediger

  • En faktahest om å skrive historier (2007)
  • Loftet (2008)
  • Byttingen (2009)
  • Ildfuglen (2009)
  • Parken (2011)
  • Jaget (2013)
  • Skjebnesøstre (2012)

Sammen med Anan SinghRediger

  • I svastikaens skygge (roman) 1995
  • Under den hvite bro (kriminalroman) 1996

Eksterne lenkerRediger