Åpne hovedmenyen
Miss Tati
FødtTatiana De Fatima Palanca Lopes Pereira
13. oktober 1986 (32 år)
Setubal
Beskjeftigelse Sanger
Nasjonalitet Angolan
Musikalsk karriere
KallenavnMiss Tati
SjangerSoul, R&B
InstrumentVocals
Aktive år2009
PlateselskapTellé Records
Nettstedwww.misstati.com
IMDbIMDbRedigere på wikidata


Tatiana Palanca, best kjent som Miss Tati, er en multikulturell artist innen hiphop, soul, funk og RnB. Hun er født i 1986 i Portugal. Foreldrene hennes er fra Angola. Miss Tati har lenge vært bosatt i Bergen.[1]

Hun startet sin musikalske karriere som korist for flere artister, blant andre Kakkmaddafakka, Datarock og Superfamily. Hun har opptrådt som Miss Tati på scener og festivaler både i Norge og internasjonalt, herunder Nattjazz, by:Larm, Bergenfest, Øyafestivalen og Oslo World Music Festival, Sofar Sounds Oslo og Grieghallen.[2]

DiskografiRediger

  • 2017: Woman - Single
  • 2016: Again and Again - Single
  • 2015: Don't Let Go - Single [3]
  • 2015: Shakedown - Single [3]
  • 2014: Be Free - Single [3]

ReferanserRediger

  1. ^ «Miss Tati: USF Verftet, Bergen». GAFFA.no. Arkivert fra originalen 7. mars 2016. Besøkt 24. februar 2016. 
  2. ^ «NRK P3 Urørt». urort.p3.no. Besøkt 24. februar 2016. 
  3. ^ a b c «Miss Tati». SoundCloud. Besøkt 24. februar 2016. 

Eksterne lenkerRediger