Miss Tati

Miss Tati
NMD 2019 Åpning 2019 (32862689547).jpg
Miss Tati ved åpningen av Nordiske Mediedager 2019
FødtTatiana De Fatima Palanca Lopes Pereira
13. oktober 1986 (33 år)
SetúbalRediger på Wikidata
Beskjeftigelse SangerRediger på Wikidata
Nasjonalitet Angolan
Musikalsk karriere
KallenavnMiss Tati
SjangerSoul, R&B
InstrumentVocals
Aktive år2009
PlateselskapTellé Records
Nettstedwww.misstati.com
IMDbIMDb

Tatiana Palanca, best kjent som Miss Tati, er en multikulturell artist innen hiphop, soul, funk og RnB. Hun er født i 1986 i Portugal. Foreldrene hennes er fra Angola. Miss Tati har lenge vært bosatt i Bergen.[1]

Hun startet sin musikalske karriere som korist for flere artister, blant andre Kakkmaddafakka, Datarock og Superfamily. Hun har opptrådt som Miss Tati på scener og festivaler både i Norge og internasjonalt, herunder Nattjazz, by:Larm, Bergenfest, Øyafestivalen og Oslo World Music Festival, Sofar Sounds Oslo og Grieghallen.[2]

DiskografiRediger

  • 2017: Woman - Single
  • 2016: Again and Again - Single
  • 2015: Don't Let Go - Single [3]
  • 2015: Shakedown - Single [3]
  • 2014: Be Free - Single [3]

ReferanserRediger

  1. ^ «Miss Tati: USF Verftet, Bergen». GAFFA.no. Arkivert fra originalen 7. mars 2016. Besøkt 24. februar 2016. 
  2. ^ «NRK P3 Urørt». urort.p3.no. Besøkt 24. februar 2016. 
  3. ^ a b c «Miss Tati». SoundCloud. Besøkt 24. februar 2016. 

Eksterne lenkerRediger