Margit Carlqvist

Margit Carlqvist (født 11. februar 1932 i Stockholm i Sverige) er en svensk skuespiller.

Margit Carlqvist
ErnstHugo sartre.jpg
Født11. feb. 1932[1]Rediger på Wikidata (90 år)
Stockholm[2]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller[3]Rediger på Wikidata
Utdannet ved Dramatens elevskolaRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata

Filmografi (utvalg)Rediger

  • 1950 – Till glädje
  • 1951 – Sterkere enn loven (Starkare än lagen)
  • 1952 – Hård klang
  • 1953 – Vägen till Klockrike
  • 1953 – Glassberget (Glasberget)
  • 1955 – Ute blåser sommervind (Ute blåser sommarvind)
  • 1955 – Hemsöborna
  • 1955 – Het är min längtan
  • 1955 – Sommernattens smil (Sommarnattens leende)
  • 1957 – Gårdarna runt sjön
  • 1957 – En drömmares vandring
  • 1961 – Änglar, finns dom?
  • 1962 – Vita frun
  • 1964 – Älskande par
  • 1977 – Mackan

ReferanserRediger

  1. ^ Internet Movie Database, IMDb-nummer nm0137808, besøkt 12. juli 2016[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Freebase-data fra Google[Hentet fra Wikidata]
  3. ^ CineMagia, CineMagia person-ID 53344, besøkt 4. april 2022[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger