Åpne hovedmenyen

Liste over ungdomsolympiske medaljevinnere i hurtigløp på skøyter

De olympiske ringer
Skøyteløp

Liste over medaljevinnere under hurtigløp på skøyter under vinter-OL for ungdom har stått på øvelsesprogrammet i vinter-OL for ungdom siden de første lekene i Innsbruck, Østerrike som ble arrangert i 2012.

Innhold

MedaljevinnereRediger

2×500 meter jenterRediger

Leker: Gull Sølv Bronse
Innsbruck 2012 Jang Mi
  Sør-Korea (KOR)
81,68
(40,88 – 40,80)
Shi Xiaoxuan
  Kina (CHN)
84,32
(41,98 – 42,34)
Martine Lilløy Bruun
  Norge (NOR)
87,51
(43,98 – 43,53)
Lillehammer 2016 Kim Min-seon
  Sør-Korea (KOR)
78,66
(39,30 – 39,36)
Han Mei
  Kina (CHN)
79,44
(39,78 – 39,66)
Li Huawei
  Kina (CHN)
79,75
(39,97 – 39,77)

1 500 meter jenterRediger

Leker: Gull Sølv Bronse
Innsbruck 2012 Jang Mi
  Sør-Korea (KOR)
2.08,17 Sanneke de Neeling
  Nederland (NED)
2.09,54 Sumire Kikuchi
  Japan (JPN)
2.11,33
Lillehammer 2016 Park Ji-woo
  Sør-Korea (KOR)
2.03,53 Han Mei
  Kina (CHN)
2.04,48 Noemi Bonazza
  Italia (ITA)
2.05,49

3 000 meter jenterRediger

Øvelsen ble ikke videreført fra Innsbruck-lekene i 2012 til Lillehammer-lekene i 2016.

Leker: Gull Sølv Bronse
Innsbruck 2012 Sanneke de Neeling
  Nederland (NED)
4.37,33 Rio Harada
  Japan (JPN)
4.41,85 Jang Soo-jee
  Sør-Korea (KOR)
4.42,72

Fellesstart jenterRediger

Leker: Gull Sølv Bronse
Innsbruck 2012 Sanneke de Neeling
  Nederland (NED)
6.01,06 Jang Soo-jee
  Sør-Korea (KOR)
6.01,13 Sumire Kikuchi
  Japan (JPN)
6.01,24
Lillehammer 2016 Park Ji-woo
  Sør-Korea (KOR)
30 p Han Mei
  Kina (CHN)
20 p Kim Min-seon
  Sør-Korea (KOR)
10 p

2×500 meter gutterRediger

Leker: Gull Sølv Bronse
Innsbruck 2012 Liu An
  Kina (CHN)
75,500
(37,668 – 37,832)
Roman Dubovik
  Hviterussland (BLR)
77,824
(38,874 – 38,950)
Toshihiro Kakui
  Japan (JPN)
77,827
(38,880 – 38,947)
Lillehammer 2016 Li Yanzhe
  Kina (CHN)
71,95
(35,98 – 35,96)
Kazuki Sakakibara
  Japan (JPN)
73,97
(36,84 – 37,12)
Chung Jae-woong
  Sør-Korea (KOR)
74,13
(37,24 – 36,89)

1 500 meter gutterRediger

Leker: Gull Sølv Bronse
Innsbruck 2012 Yang Fan
  Kina (CHN)
1.54,20 Liu An
  Kina (CHN)
2.00,28 Seitaro Ichinohe
  Japan (JPN)
2.00,30
Lillehammer 2016 Kim Min-seok
  Sør-Korea (KOR)
1.51,35 Daichi Horikawa
  Japan (JPN)
1.52,96 Daan Baks
  Nederland (NED)
1.53,29

3 000 meter gutterRediger

Øvelsen ble ikke videreført fra Innsbruck-lekene i 2012 til Lillehammer-lekene i 2016.

Leker: Gull Sølv Bronse
Innsbruck 2012 Yang Fan
  Kina (CHN)
4.03,22 Seitaro Ichinohe
  Japan (JPN)
4.10,00 Noh Hyeok-jun
  Sør-Korea (KOR)
4.14,41

Fellesstart gutterRediger

Leker: Gull Sølv Bronse
Innsbruck 2012 Yang Fan
  Kina (CHN)
7.10,23 Seitaro Ichinohe
  Japan (JPN)
7.11,45 Vasilij Pudusjkin
  Russland (RUS)
7.12,83
Lillehammer 2016 Kim Min-seok
  Sør-Korea (KOR)
30 p Chung Jae-woong
  Sør-Korea (KOR)
20 p Allan Dahl Johansson
  Norge (NOR)
10 p

Sprint mikslagRediger

Øvelsen er en erstatning for 3 000 meter for begge kjønn.

Leker: Gull Sølv Bronse
Lillehammer 2016   Miksnasjon 6
  Sumiya Buyantogtokh (MGL)
  Noemi Bonazza (ITA)
  Shen Hanyang (CHN)
  Chung Jae-woong (KOR)
1.57,85   Miksnasjon 9
  Karolina Gąsecka (POL)
  Elisa Dul (NED)
  Anvar Mukhamadejev (KAZ)
  Austin Kleba (USA)
1.58,80   Miksnasjon 10
  Mihaela Hogaş (ROU)
  Chiara Cristelli (ITA)
  Ole Jeske (GER)
  Allan Dahl Johansson (NOR)
1.58,87

Eksterne lenkerRediger