Liste over svenske mestere i terrengsykling

Dette er en liste over svenske mestere i terrengsykling.

RundbaneRediger

Svenske mestere i rundbane.[1]

HerrerRediger

1993: Bernt Johansson, Karlstads CA

1994: Roger Persson, MTB-91 Falkenberg

1995: Roger Persson, MTB-91 Falkenberg

1996: Roger Persson, MTB-91 Falkenberg

1997: Dan Kullgren, Skoghalls CK-Hammarö

1998: Dan Kullgren, Skoghalls CK-Hammarö

1999: Philip Tavell, Team CyclePro CK, Stockholm

2000: Henrik Spar, CK Ceres, Katrineholm

2001: Dan Kullgren, CK Filip, Filipstad

2002: Magnus Palmberg, Sandvikens CK

2003: Magnus Palmberg, Sandvikens CK

2004: Fredrik Kessiakoff, Spårvägen CF

2005: Fredrik Modin, CSK Ludvika

2006: Fredrik Kessiakoff, Spårvägen CF

2007: Fredrik Kessiakoff, Götene CK

2008: Fredrik Kessiakoff, Götene CK

2009: Magnus Palmberg, OK Hammaren

2010: Magnus Darvell, Team Kalas

KvinnerRediger

1993: Annika Johansson, CK Stefaniterna, Stockholm

1994: Lina Bergström, Bergscykelsällskapet Yeti, Stockholm

1995: Annica Jonsson, Västerås CK

1996: Annica Jonsson, Västerås CK

1997: Annica Jonsson, Västerås CK

1998: Annica Jonsson, Västerås CK

1999: Annica Jonsson, Team CyclePro CK, Stockholm

2000: Annica Jonsson, Team Mälarenergi CK, Västerås

2001: Anna Enocsson, Motala AIF- CK

2002: Anna Enocsson, Motala AIF-CK

2003: Maria Östergren, Södertälje CK

2004: Anna Enochsson, Motala AIF CK

2005: Maria Östergren, CK Uni

2006: Maria Östergren, CK Uni

2007: Alexandra Engen, Jönköpings CK

2008: Alexandra Engen, Jönköpings CK

2009: Alexandra Engen, Jönköpings CK

2010: Alexandra Engen, Jönköpings CK

UtforRediger

Svenske mestere i utfor.[2]

HerrerRediger

1993: Tommy Johansson, Haninge MTB

1994: Jonas Kensén, Åre SLK MTB

1995: Tommy Johansson, Falu CK

1996: Tony Helmersson, Upsala CK

1997: Johan Engström, Piteå CK

1998: Kristian Eriksson, Öråns SK

1999: Tobias Westman, Eksjö CK

2000: Kristian Eriksson, Öråns SK

2001: Johan Possman, Spårvägen CF, Stockholm

2002: Johan Possman, Spårvägen CF, Stockholm

2003: Tommy Johansson, Spårvägen CF, Stockholm

2004: Frans Sjöblom, Kvänums IF

2005: Herman Ölund, Gimonäs CK

2006: Herman Ölund, Åre BC

2007: Robin Wallner, Spårvägen CF

2008: Robin Wallner, Spårvägen CF

2009: Ingen mester

KvinnerRediger

1993: Annika Johansson, CK Stefaniterna, Stockholm

1994: Annika Johansson, CK Stefaniterna, Stockholm

1995: Malin Lindgren, Falu CK

1996: Malin Lindgren, Falu CK

1997: Malin Lindgren, Falu CK

1998: Malin Lindgren, Falu CK

1999: Gabriella Andelius, CK Master, Göteborg

2000: Sofia Fagerström, Åstorps CK

2001: Sofia Fagerström, Föreningen Laholmscyklisten

2002: Lotten Bergman, SMK Uppsala BMX

2003: Ingen mester kåret

2004: Ingen mester kåret

2005: Ingen mester kåret

2006: Camilla Arpö, Åre BC

2007: Elin Berglund, BAM BMX

2008: Elin Berglund, Gimonäs CK

2009: Ingen mester kåret

MarathonRediger

Svenske mestere i maraton.[3]

HerrerRediger

2004: Philip Tavell, Kvänums IF

2005: Philip Tavell, Kvänums IF

2006: Jens Westergren, Falu CK

2007: Magnus Darvell, Falu CK

2008: Lars Bleckur, IK Jarl

2009: Matthias Wengelin, Cycloteket Racing Team

KvinnerRediger

2004: Hanna Bergman, Slätta MTB

2005: Anna Enochsson, Motala AIF CK

2006: Åsa Erlandsson, Varbergs MTB

2007: Sofia Bleckur, IK Jarl Rättvik

2008: Hanna Myerscough, Trosa-Vagnhärads CK

2009: Emmy Thelberg, Härnösands CK

Parallellslalåm, Dual och 4-CrossRediger

Svenske mestere i MTB Parallellslalåm, Dual og four cross.[4]

Herrer ParallellslalåmRediger

1998: Mårten Rooth, Forsmo IF, Sollefteå

Herrer DualRediger

1999: Tobias Westman, Eksjö CK

2000: Frans Sjöblom, Kvänums IF

2001: Tommy Johansson, Spårvägen CF, Stockholm

2002: Johan Possman, Spårvägen CF, Stockholm

2003: Frans Sjöblom, Kvänums IF

2004: Frans Sjöblom, Kvänums IF

2005: Johan Engström, BAM BMX CF

Herrer 4-CrossRediger

2006: Jonas Westman, Eksjö CK

2007: Tommy Johansson, Nås IF

2008: Frans Sjöblom, Kvänums IF

2009: Frans Sjöblom, Kvänums IF

2010: Felix Beckeman, Uddevalla CK

Kvinner parallellslalåmRediger

1998: Sofia Fagerström, Åstorps CK

Kvinner dualRediger

1999: Malin Lindgren, Falu CK

2000: Malin Lindgren, Spårvägen CF, Stockholm

2001: Ingen mester kåret

2002: Ingen mester kåret

2003: Ingen mester kåret

2004: Ingen mester kåret

2005: Ingen mester kåret

Kvinner 4-CrossRediger

2006: Elin Berglund, BAM BMX

2007: Elin Berglund, BAM BMX

2008: Cim Sjölander, Östhammars MK

2009: Cim Sjölander, Östhammars MK

2010: Cim Sjölander, Östhammars MK

ReferanserRediger