Liste over grunnskoler i Østfold

Wikimedia-listeartikkel
Navn Hjemmeside Kommune Elever Rektor
Agnalt skole Sarpsborg Terje Arntzen
Alvimhaugen skole Sarpsborg 156 Ivar Haugeli
Ambjørnrød skole http://www.fredrikstad.kommune.no/ambjornrod-skole/ Fredrikstad 312 Vigdis Hornmoen
Aremark skole Aremark 203 Bjarne Jørstad
Asak skole http://www-asak.halden.folkebibl.no/ Halden Karin Flage Olsen
Askimbyen skole http://www.askimbyenskole.no/ Askim 285 Nina Ullnæss
Begby skole http://www.fredrikstad.kommune.no/begby-skole/[død lenke] Fredrikstad 507 Arne Rekdal Olsen
Berg skole http://www-berg.halden.folkebibl.no/ Halden Freddy Fagerholt
Bergenhus skole https://web.archive.org/web/20080115014425/http://www.bergenhus.gs.of.no/ Rakkestad 340 Marit Mundahl
Borge skole http://www.fredrikstad.kommune.no/borge-skole/ Fredrikstad Else-Marit Barth-Hansen
Borge ungdomsskole http://www.fredrikstad.kommune.no/borge-u-skole/[død lenke] Fredrikstad 469
Borgen barneskole Sarpsborg 315 Gro Hansen
Bytårnet skole https://web.archive.org/web/20050208051656/http://bytaarnet.skole.no/ Moss 454 Aage Braathen
Båstad skole Trøgstad 138 Kåre Ruud
Cicignon skole http://www.fredrikstad.kommune.no/cicignon-skole/ Fredrikstad
Eid skole Askim Ingvil Kramer-Johansen
Eidsberg ungdomsskole Eidsberg 434 Randi Flåøien
Ekholt skole https://web.archive.org/web/20050926054826/http://home.c2i.net/ekholtskole/ Rygge
Ekholt ungdomsskole https://web.archive.org/web/20050924131746/http://www.ekholt.gs.of.no/ Rygge Anne Borgaas
Floren skole https://web.archive.org/web/20021003143023/http://www.hvaler.kommune.no/floren/ Hvaler 152
Folkvang skole http://www-folkvang.halden.folkebibl.no/ Halden 195 Berit Lindstrøm
Grepperød skole Våler
Gressvik ungdomsskole http://www.fredrikstad.kommune.no/gressvik-skole/[død lenke] Fredrikstad 461 Erik Otto Lund
Grindvold skole https://web.archive.org/web/20050329084638/http://www.grindvold.skole.no/ Moss 167
Grøtvedt skole Askim 278 Marit Svinningen
Grålum skole Sarpsborg 367 Thor Wang Olsen
Gudeberg skole http://www.fredrikstad.kommune.no/gudeberg-skole/ Fredrikstad
Hafslund barneskole https://web.archive.org/web/20050820100116/http://org.sarpsborg.com/hafslundbskole/ Sarpsborg 418 Odd S. Østby
Hafslund ungdomsskole Sarpsborg 372 Per Tarvang
Hafslundsøy barneskole Sarpsborg 230 Berit Lindberg
Halmstad skole https://web.archive.org/web/20060303012458/http://www.halmstad.gs.of.no/ Rygge
Halmstad ungdomsskole https://web.archive.org/web/20050205091135/http://www.halmstadu.gs.of.no/ Rygge
Hannestad skole https://web.archive.org/web/20050114064255/http://org.sarpsborg.com/hannestadskole/ Sarpsborg 264 Hilde K. Litlebø
Hauge skole http://www.fredrikstad.kommune.no/hauge-skole/ Fredrikstad Knut Andersen
Haugeåsen ungdomsskole http://www.fredrikstad.kommune.no/haugeasen-skole/ Fredrikstad 347 Jon G. Hansen
Havnås skole Trøgstad Trond A. Enger
Hjortsberg skole http://www-hjortsberg.halden.folkebibl.no/ Halden 358
Hobøl ungdomsskole https://web.archive.org/web/20090608184525/http://www.hobol.org/ Hobøl 208 Asbjørn Hjorthaug
Hoppern skole https://web.archive.org/web/20061208082735/http://www.hoppern.skole.no/ Moss 386
Hornnes skole https://web.archive.org/web/20040811123227/http://org.sarpsborg.com/hornnesskole/ Sarpsborg 322 Tormod Rangøy
Hovin skole Spydeberg Nils Kyrre Karlsen
Hurrød skole http://www.fredrikstad.kommune.no/hurrod-skole/[død lenke] Fredrikstad 334 Henning Persson
Hvaler ungdomsskole http://www.hvaler.kommune.no/default.asp?artid=697[død lenke] Hvaler 159
Hærland skole Eidsberg 118 Finn Rønn
Iddevang skole http://www-iddevang.halden.folkebibl.no/ Halden 105 Roger Samuelsen
Jelsnes skole https://web.archive.org/web/20050117034303/http://frodo.sarpsborg.com/jelsnesskole/ Sarpsborg 66 Knut Raknerud Olsen
Jeløy skole https://web.archive.org/web/20060222185857/http://www.jeloy.skole.no/ Moss 30 Ellen Hobbel
Kambo skole https://web.archive.org/web/20090604063033/http://www.kambo.skole.no/ Moss 176 Gerd Ege
Karlshus skole Råde 320 Jane Short
Kirkebygden skole http://www.kirkebygden.gs.of.no/ Våler
Kirkefjerdingen skole Eidsberg 124 Terje R. Aldár
Kirkelund skole http://www.skiptvetskolene.no/Kirkelund/[død lenke] Skiptvet 309 Reidun Haltuff
Kirkeng skole Rakkestad 123
Kjølberg skole http://www.fredrikstad.kommune.no/kjolberg-skole/ Fredrikstad 334 Tor Arne Marthinsen
Knapstad skole Hobøl 152 Kjell C. Hovde
Korsgård skole Askim 288 Rigmor Bidne-Mork
Krapfoss skole https://web.archive.org/web/20051212071347/http://www.krapfoss.skole.no/ Moss 235
Kruseløkka ungdomsskole http://www.kruseløkka.no/[død lenke] Sarpsborg 446 Kristia Svendsen
Kråkerøy ungdomsskole http://www.fredrikstad.kommune.no/krakeroy-skole/[død lenke] Fredrikstad 312 Kristia Svendsen
Kurland skole https://web.archive.org/web/20040907023028/http://frodo.sarpsborg.com/kurlandskole/ Sarpsborg Lasse Aasgaard
Kvernhuset ungdomsskole http://www.fredrikstad.kommune.no/kvernhuset/[død lenke] Fredrikstad 487 Steinar Ekeberg
Lande skole Sarpsborg 517 Uno Bjørge Larsen
Larkollen skole http://www.larkollenskole.no/[død lenke] Rygge 161 Kirsten Osborg
Liljedahl skole https://web.archive.org/web/20070420180046/http://home.online.no/~liljesko/ Moss Kjetil Myklebust
Lunde skole http://www.fredrikstad.kommune.no/lunde-skole/ Fredrikstad Marit Torp
Løken ungdomsskole Askim 325 Terje Fredriksen
Låby skole (mangler) http://www-laby.halden.folkebibl.no/ (mangler) Halden 312 Stig Fagerås
Manstad skole http://www.fredrikstad.kommune.no/manstad-skole/ Fredrikstad 390 Thorvald Heiaas
Marker ungdomsskole https://web.archive.org/web/20080224231621/http://www.marker.gs.of.no/ Marker
Melløs skole https://web.archive.org/web/20051030143354/http://www.mellos.skole.no/ Moss 334 Berit Evensen
Moen skole Askim Kåre Mosdøl
Mortenstua skole Eidsberg 17 Knut Krugerud
Moss Bibelsenter Grunnskole https://web.archive.org/web/20051103100437/http://www.mossbibelsenter.no/kat/000360.asp Moss
Mysen skole Eidsberg 470 Finn Rønn
Nabbetorp skole http://www.fredrikstad.kommune.no/nabbetorp-skole/[død lenke] Fredrikstad 158 Leif Smedbakken
Navestad skole https://web.archive.org/web/20050820100116/http://org.sarpsborg.com/hafslundbskole/ Sarpsborg 57 Odd S. Østby
Nylende skole http://www.fredrikstad.kommune.no/nylende-skole/ Fredrikstad 60 Steinar Herzeth Olsen
Nøkleby skole http://www.fredrikstad.kommune.no/nokleby-skole/ Fredrikstad 548 Inger Christine Steen
Olavsvollen skole Sarpsborg
Os skole http://www-os.halden.folkebibl.no/ Halden Rolf Myhre-Nielsen
Os skole Rakkestad 229 Morten Vedahl
Prestebakke skole http://www-prestebakke.halden.folkebibl.no/ Halden 66 Ingegerd Bøe Jensen
Pynten skole Fredrikstad
Rakkestad ungdomsskole https://web.archive.org/web/20090516035626/http://www.rakkestad-ungdomsskole.com/ Rakkestad 269 Lars Fagerhøi
Ramberg skole https://web.archive.org/web/20110316161051/http://www.ramberg.skole.no/ Moss Anne M. Johannessen
Refsnes skole https://web.archive.org/web/20090522231646/http://www.refsnes.skole.no/ Moss 246 Ellen Olavesen
Reier skole https://web.archive.org/web/20080102091327/http://reier.skole.no/ Moss 234 Dagrun S. Fledsberg
Rekustad skole http://www.fredrikstad.kommune.no/rekustad-skole/ Fredrikstad 271 Paul-Arne Sørfjord
Ringvoll skole Hobøl 135 Britt E. Røhnebæk
Risum ungdomsskole http://www-risum.halden.folkebibl.no/ Halden 350 Marianne L. Stokke
Rom skole Askim 163 Gunnar Aandstad
Rudolf Steinerskolen i Fredrikstad http://www.fredrikstad.steinerskolen.no/ Fredrikstad
Rudolf Steinerskolen i Indre Østfold http://askim.steinerskolen.no/ Askim
Rudolf Steinerskolen i Moss http://www.steiner.no/moss/[død lenke] Moss
Rød skole - Kråkerøy http://www.fredrikstad.kommune.no/rod-kr-skole/[død lenke] Fredrikstad
Rød skole - Onsøy http://www.fredrikstad.kommune.no/rod-on-skole/[død lenke] Fredrikstad
Rødsberg ungdomsskole http://www-rodsberg.halden.folkebibl.no/ Halden 328
Rødsmyra skole http://www.fredrikstad.kommune.no/rodsmyra-skole/[død lenke] Fredrikstad 288 Tormod Torp
Rømskog skole Rømskog 60
Rørvik skole Rygge Torunn Orm
Råde ungdomsskole (mangler) https://web.archive.org/web/20080421222042/http://www.rade.gs.of.no/ (mangler) Råde 258 Kjell-Olaf Richardsen
Råkollen skole http://www.fredrikstad.kommune.no/rakollen-skole/[død lenke] Fredrikstad 45 Reidun Engebretsen
Sandbakken barneskole Sarpsborg 299 Per-Egil Thorsen
Sandbakken ungdomsskole Sarpsborg 326 Grete Amli
Sandesundsveien skole Sarpsborg 352 Jo-Kjell Titlestad
Skansen skole Moss
Skarmyra skole Moss
Skjønhaug skole http://www.skjonhaugskole.no/ Arkivert 27. juni 2009 hos Wayback Machine. Trøgstad 220 Sidsel Skjelstad
Slevik skole http://www.fredrikstad.kommune.no/slevik-skole/ Fredrikstad 209 Terje E. Tvete
Solli skole https://web.archive.org/web/20020820152510/http://www.solli.gs.of.no/ Rygge
Spetalen skole https://web.archive.org/web/20050204053626/http://www.rade.gs.of.no/spetalen/startsiden.htm Råde 305 Geir Luthen
Spydeberg skole Spydeberg 188 Tove Hvidsten Moengen
Spydeberg ungdomsskole Spydeberg 192 May Kirsti Heggelund
Steinerskolen i Fredrikstad http://www.fredrikstad.steinerskolen.no/ Fredrikstad 176
Steinerskolen i Indre Østfold https://web.archive.org/web/20070912031529/http://www.askim.steinerskolen.no/nettside/ Askim
Steinerskolen i Moss http://www.steiner.no/moss/[død lenke] Moss 141
Strupe ungdomsskole http://www-strupe.halden.folkebibl.no/ Halden 427 Knut-Arne Jappee
Svinndal skole http://www.svinndal.gs.of.no/ Våler 81 Lasse Edelsten
Tenor skole Eidsberg 135 Ivar Ånesland
Tindlund barneskole Sarpsborg 362
Tindlund ungdomsskole https://web.archive.org/web/20050504120051/http://org.sarpsborg.com/tindlunduskole/ Sarpsborg 312 Bjarne Jahnsen
Tomter skole Hobøl 175 Yngve Jakobsen
Torp skole http://www.fredrikstad.kommune.no/torp-skole/[død lenke] Fredrikstad Gunnar Ringstad
Torsnes skole http://www.fredrikstad.kommune.no/torsnes-skole/ Fredrikstad 145 Lisbeth Ann Skovrand
Trara skole http://www.fredrikstad.kommune.no/trara-skole/ Fredrikstad 375 Dag Eilertsen
Trosvik skole http://www.fredrikstad.kommune.no/trosvik-skole/ Fredrikstad 500 Leif Smedbakken
Trøgstad ungdomsskole Trøgstad 200 Kåre Steffensen
Trømborg skole Eidsberg 133 Christer Høyning
Ullerøy skole http://frodo.sarpsborg.com/org/ulleroysk/[død lenke] Sarpsborg 57 Tormod Rangøy
Valaskjold ungdomsskole https://web.archive.org/web/20050912091715/http://frodo.sarpsborg.com/valauskole/ Sarpsborg Torill Gullvåg
Vang skole Rygge Knut Opdal
Varteig barne- og ungdomsskole https://web.archive.org/web/20010814055857/http://frodo.sarpsborg.com/org/varteigsk/ Sarpsborg
Verket skole https://web.archive.org/web/20050830033034/http://www.verket.skole.no/ Moss
Vestbygda ungdomsskole https://web.archive.org/web/20160304214233/http://webfronter.com/fredrikstadgs/GUS/ Fredrikstad 166 Kari Lund Kallerød
Vestgård skole http://www.skiptvetskolene.no/Vestgard/[død lenke] Skiptvet 193 Reidun Westgaard
Våk skole http://www.vaak.gs.of.no/ Våler 181 Karin Gundersen
Øberg skole https://web.archive.org/web/20050406073805/http://www-oberg.halden.folkebibl.no/ Halden 348 Anne Granum
Øreåsen skole https://web.archive.org/web/20051110155722/http://www.oreasen.gs.of.no/ Rygge
Ørje skole https://web.archive.org/web/20070817115815/http://www.orjeskole.org/ Marker
Østbygda skole https://web.archive.org/web/20021019060726/http://home.online.no/~oestsk/ Rakkestad 60
Årum skole http://www.fredrikstad.kommune.no/arum-skole/ Fredrikstad 152 Håkon Sætrang
Åsebråten skole https://web.archive.org/web/20041216230928/http://www.ofk-grunnskole.vgs.no/aasebraaten_skole.htm Fredrikstad
Åttekanten skole Hvaler 160 Rita Wiborg
Åvangen skole http://aavangen.skole.no/[død lenke] Moss 221 Stein Haakon Thorp