Liste over episoder av Community

Wikimedia-listeartikkel
Community 2009 logo.svg

Community er en amerikansk komiserie som hadde premiere på NBC 17. september 2009. Serien følger ei gruppe studenter ved Greendale Community College i den fiktive byen Greendale i Colorado. Serien fokuserer sterkt på metahumor og popkulturreferanser, og parodierer ofte film- og TV-klisjeer. Etter fem sesonger på NBC tok Yahoo! Screen over serien i dens sjette sesong.[1]

Ved slutten av den sjette sesongen i juni 2015 har det kommet 110 episoder av serien.

OversiktRediger

Sesong Episoder Opprinnelig sendt
Første sending Siste sending Kanal
1 25 17. september 2009 20. mai 2010 NBC
2 24 23. september 2010 12. mai 2011
3 22 22. september 2011 17. mai 2012
4 13 7. februar 2013 9. mai 2013
5 13 2. januar 2014 17. april 2014
6 13 17. mars 2015 2. juni 2015 Yahoo! Screen

EpisoderRediger

Sesong 1 (2009–2010)Rediger

Utdypende artikkel: Community (sesong 1)

Nr. i
serien
Nr. i
sesongen
Tittel Regissør Manusforfatter Opprinnelig sendt Produksjons-
kode
1 1 «Pilot» Anthony Russo og Joe Russo Dan Harmon 17. september 2009 100
2 2 «Spanish 101» Joe Russo Dan Harmon 24. september 2009 101
3 3 «Introduction to Film» Anthony Russo Tim Hobert og Jon Pollack 1. oktober 2009 102
4 4 «Social Psychology» Anthony Russo Liz Cackowski 8. oktober 2009 104
5 5 «Advanced Criminal Law» Joe Russo Andrew Guest 15. oktober 2009 105
6 6 «Football, Feminism and You» Joe Russo Hilary Winston 22. oktober 2009 103
7 7 «Introduction to Statistics» Justin Lin Tim Hobert og Jon Pollack 29. oktober 2009 106
8 8 «Home Economics» Anthony Russo Lauren Pomerantz 5. november 2009 107
9 9 «Debate 109» Joe Russo Tim Hobert 12. november 2009 109
10 10 «Environmental Science» Seth Gordon Zach Paez 19. november 2009 108
11 11 «The Politics of Human Sexuality» Anthony Russo Hilary Winston 3. desember 2009 110
12 12 «Comparative Religion» Adam Davidson Liz Cackowski 10. desember 2009 111
13 13 «Investigative Journalism» Joe Russo Jon Pollack og Tim Hobert 14. januar 2010 113
14 14 «Interpretive Dance» Justin Lin Lauren Pomerantz 21. januar 2010 112
15 15 «Romantic Expressionism» Joe Russo Andrew Guest 4. februar 2010 115
16 16 «Communication Studies» Adam Davidson Chris McKenna 11. februar 2010 116
17 17 «Physical Education» Anthony Russo Jessie Miller 4. mars 2010 118
18 18 «Basic Genealogy» Ken Whittingham Karey Dornetto 11. mars 2010 117
19 19 «Beginner Pottery» Anthony Russo Hilary Winston 18. mars 2010 114
20 20 «The Science of Illusion» Adam Davidson Zach Paez 25. mars 2010 122
21 21 «Contemporary American Poultry» Tristram Shapeero Emily Cutler og Karey Dornetto 22. april 2010 123
22 22 «The Art of Discourse» Adam Davidson Chris McKenna 29. april 2010 124
23 23 «Modern Warfare» Justin Lin Emily Cutler 6. mai 2010 119
24 24 «English as a Second Language» Gail Mancuso Tim Hobert 13. mai 2010 120
25 25 «Pascal's Triangle Revisited» Joe Russo Hilary Winston 20. mai 2010 121

Sesong 2 (2010–2011)Rediger

Utdypende artikkel: Community (sesong 2)

Nr. i
serien
Nr. i
sesongen
Tittel Regissør Manusforfatter Opprinnelig sendt Produksjons-
kode
26 1 «Anthropology 101» Joe Russo Chris McKenna 23. september 2010 201
27 2 «Accounting for Lawyers» Joe Russo Emily Cutler 30. september 2010 203
28 3 «The Psychology of Letting Go» Anthony Russo Hilary Winston 7. oktober 2010 202
29 4 «Basic Rocket Science» Anthony Russo Andy Bobrow 14. oktober 2010 204
30 5 «Messianic Myths and Ancient Peoples» Tristram Shapeero Andrew Guest 21. oktober 2010 205
31 6 «Epidemiology» Anthony Hemingway Karey Dornetto 28. oktober 2010 206
32 7 «Aerodynamics of Gender» Tristram Shapeero Adam Countee 4. november 2010 207
33 8 «Cooperative Calligraphy» Joe Russo Megan Ganz 11. november 2010 208
34 9 «Conspiracy Theories and Interior Design» Adam Davidson Chris McKenna 18. november 2010 210
35 10 «Mixology Certification» Jay Chandrasekhar Andy Bobrow 2. desember 2010 209
36 11 «Abed's Uncontrollable Christmas» Duke Johnson Dino Stamatopoulos og Dan Harmon 9. desember 2010 222
37 12 «Asian Population Studies» Anthony Russo Emily Cutler 20. januar 2011 211
38 13 «Celebrity Pharmacology» Fred Goss Hilary Winston 27. januar 2011 212
39 14 «Advanced Dungeons & Dragons» Joe Russo Andrew Guest 3. februar 2011 214
40 15 «Early 21st Century Romanticism» Steven Sprung Karey Dornetto 10. februar 2011 213
41 16 «Intermediate Documentary Filmmaking» Joe Russo Megan Ganz 17. februar 2011 215
42 17 «Intro to Political Science» Jay Chandrasekhar Adam Countee 24. februar 2011 216
43 18 «Custody Law and Eastern European Diplomacy» Anthony Russo Andy Bobrow 17. mars 2011 217
44 19 «Critical Film Studies» Richard Ayoade Sona Panos 24. mars 2011 218
45 20 «Competitive Wine Tasting» Joe Russo Emily Cutler 14. april 2011 219
46 21 «Paradigms of Human Memory» Tristram Shapeero Chris McKenna 21. april 2011 220
47 22 «Applied Anthropology and Culinary Arts» Jay Chandrasekhar Karey Dornetto 28. april 2011 221
48 23 «A Fistful of Paintballs» Joe Russo Andrew Guest 5. mai 2011 223
49 24 «For a Few Paintballs More» Joe Russo Hilary Winston 12. mai 2011 224

Sesong 3 (2011–2012)Rediger

Utdypende artikkel: Community (sesong 3)

Nr. i
serien
Nr. i
sesongen
Tittel Regissør Manusforfatter Opprinnelig sendt Produksjons-
kode
50 1 «Biology 101» Athony Russo Garrett Donovan og Neil Goldman 22. september 2011 301
51 2 «Geography of Global Conflict» Joe Russo Andy Bobrow 29. september 2011 302
52 3 «Remedial Chaos Theory» Jeff Melman Chris McKenna 13. oktober 2011 303
53 4 «Competitive Ecology» Anthony Russo Maggi Bandur 6. oktober 2011 304
54 5 «Horror Fiction in Seven Spooky Steps» Tristram Shapeero Dan Harmon 27. oktober 2011 305
55 6 «Advanced Gay» Joe Russo Matt Murray 3. november 2011 306
56 7 «Studies in Modern Movement» Tristram Shapeero Adam Countee 10. november 2011 307
57 8 «Documentary Filmmaking: Redux» Joe Russo Megan Ganz 17. november 2011 308
58 9 «Foosball and Nocturnal Vigilantism» Anthony Russo Chris Kula 1. desember 2011 309
59 10 «Regional Holiday Music» Tristram Shapeero Steve Basilone og Annie Mebane 8. desember 2011 311
60 11 «Contemporary Impressionists» Kyle Newacheck Alex Cooley 22. mars 2012 310
61 12 «Urban Matrimony and the Sandwich Arts» Kyle Newacheck Vera Santamaria 15. mars 2012 312
62 13 «Digital Exploration of Interior Design» Dan Eckman Chris McKenna 29. mars 2012 313
63 14 «Pillows and Blankets» Tristram Shapeero Andy Bobrow 5. april 2012 314
64 15 «Origins of Vampire Mythology» Steven Tsuchida Dan Harmon 12. april 2012 315
65 16 «Virtual Systems Analysis» Tristram Shapeero Matt Murray 19. april 2012 316
66 17 «Basic Lupine Urology» Rob Schrab Megan Ganz 26. april 2012 317
67 18 «Course Listing Unavailable» Tristram Shapeero Tim Saccardo 3. mai 2012 318
68 19 «Curriculum Unavailable» Adam Davidson Adam Countee 10. mai 2012 319
69 20 «Digital Estate Planning» Adam Davidson Matt Warburton 17. mai 2012 322
70 21 «The First Chang Dynasty» Jay Chandrasekhar Matt Fusfeld og Alex Cuthbertson 17. mai 2012 320
71 22 «Introduction to Finality» Tristram Shapeero Steve Basilone og Annie Mebane 17. mai 2012 321

Sesong 4 (2013)Rediger

Utdypende artikkel: Community (sesong 4)

Nr. i
serien
Nr. i
sesongen
Tittel Regissør Manusforfatter Opprinnelig sendt Produksjons-
kode
72 1 «History 101» Tristram Shapeero Adam Bobrow 7. februar 2013 401
73 2 «Paranormal Parentage» Tristram Shapeero Megan Ganz 14. februar 2013 403
74 3 «Conventions of Space and Time» Michael Patrick Jann Magge Bandur 21. februar 2013 404
75 4 «Alternative History of the German Invasion» Steven Tsuchida Ben Wexler 28. februar 2013 402
76 5 «Cooperative Escapism in Familial Relations» Tristram Shapeero Steve Basilone og Annie Mebane 7. mars 2013 405
77 6 «Advanced Documentary Filmmaking» Jay Chandrasekhar Hunter Covington 14. mars 2013 408
78 7 «Economics of Marine Biology» Tricia Brock Tim Saccardo 21. mars 2013 406
79 8 «Herstory of Dance» Tristram Shapeero Jack Kukoda 4. april 2013 407
80 9 «Intro to Felt Surrogacy» Tristram Shapeero Gene Hong 11. april 2013 413
81 10 «Intro to Knots» Tristram Shapeero Andy Bobrow 18. april 2013 409
82 11 «Basic Human Anatomy» Beth McCarthy-Miller Jim Rash 25. april 2013 410
83 12 «Heroic Origins» Victor Nelli jr. Steve Basilone, Annie Mebane og Maggie Bandur 2. mai 2013 412
84 13 «Advanced Introduction to Finality» Tristram Shapeero Megan Ganz 9. mai 2013 411

Sesong 5 (2014)Rediger

Utdypende artikkel: Community (sesong 5)

Nr. i
serien
Nr. i
sesongen
Tittel Regissør Manusforfatter Opprinnelig sendt Produksjons-
kode
85 1 «Repilot» Tristram Shapeero Dan Harmon og Chris McKenna 2. januar 2014 501
86 2 «Introduction to Teaching» Jay Chandrasekhar Andy Bobrow 2. januar 2014 502
87 3 «Basic Intergluteal Numismatics» Tristram Shapeero Erik Sommers 9. januar 2014 505
88 4 «Cooperative Polygraphy» Tristram Shapeero Alex Rubens 16. januar 2014 503
89 5 «Geothermal Escapism» Joe Russo Tim Saccardo 23. januar 2014 504
90 6 «Analysis of Cork-Based Networking» Tristram Shapeero Monica Padrick 30. januar 2014 506
91 7 «Bondage and Beta Male Sexuality» Tristram Shapeero Dan Guterman 27. februar 2014 507
92 8 «App Development and Condiments» Rob Schrab Jordan Blum og Parker Deay 6. mars 2014 508
93 9 «VCR Maintenance and Educational Publishing» Tristram Shapeero Donald Diego 13. mars 2014 509
94 10 «Advanced Advanced Dungeons & Dragons» Joe Russo Matt Roller 20. mars 2014 510
95 11 «G.I. Jeff» Rob Schrab Dino Stamatopoulos 3. april 2014 513
96 12 «Basic Story» Jay Chandrasekhar Carol Kolb 10. april 2014 512
97 13 «Basic Sandwich» Rob Schrab Ryan Ridley 17. april 2014 511

Sesong 6 (2015)Rediger

Utdypende artikkel: Community (sesong 6)

Nr. i
serien
Nr. i
sesongen
Tittel Regissør Manusforfatter Opprinnelig sendt Produksjons-
kode
98 1 «Ladders» Rob Schrab Dan Harmon og Chris McKenna 17. mars 2015 602
99 2 «Lawnmower Maintenace and Postnatal Care» Jim Rash og Nat Faxon Alex Rubens 17. mars 2015 601
100 3 «Basic Crisis Room Decorum» Bobcat Goldthwait Monica Padrick 24. mars 2015 605
101 4 «Queer Studies and Advanced Waxing» Jim Rash og Nat Faxon Matt Lawton 31. mars 2015 603
102 5 «Laws of Robotics and Party Rights» Rob Schrab Dean Young 7. april 2015 604
103 6 «Basic Email Security» Jay Chandrasekhar Matt Roller 14. april 2015 606
104 7 «Advanced Safety Features» Rob Schrab Carol Kolb 21. april 2015 607
105 8 «Intro to Recycled Cinema» Victor Nelli jr. Clay Lapari 28. april 2015 608
106 9 «Grifting 101» Rob Schrab Ryan Ridley 5. mai 2015 609
107 10 «Basic RV Repair and Palmistry» Jay Chandrasekhar Dan Guterman 12. mai 2015 610
108 11 «Modern Espionage» Rob Schrab Mark Stegemann 19. mai 2015 611
109 12 «Wedding Videography» Adam Davidson Briggs Hatton 26. mai 2015 612
110 13 «Emotional Consequences of Broadcast Television» Rob Schrab Dan Harmon og Chris McKenna 2. juni 2015 613

ReferanserRediger

  1. ^ Nellie Andreeva (30. juni 2014). «‘Community’ Revived To Air On Yahoo In Fall With 13 Episodes» (engelsk). Deadline. Besøkt 31. juli 2015.