Åpne hovedmenyen

Liste over engelske landslagsspillere med flest kamper

Wikimedia-listeartikkel

(Oppdatert per 13. februar 2019 for alle med 25 offisielle landskamper eller flere) Dette er en liste over de spillerne som har flest landskamper for England. Bare de med over 25 landskamper står nevnt.

# Spiller Landslagskarriere Kamper
1 Peter Shilton 1970-1990 125
2 Wayne Rooney * 2003-2018 120
3 David Beckham 1996-2009 115
4 Steven Gerrard 2000-2014 114
5 Bobby Moore 1962-1974 108
6 Ashley Cole * 2001-2014 107
7 Bobby Charlton 1958-1970 106
7 Frank Lampard 1999-2014 106
9 Billy Wright 1947-1959 105
10 Bryan Robson 1980-1992 90
11 Michael Owen * 1998-2008 89
12 Kenny Sansom 1979-1988 86
13 Gary Neville 1995-2007 85
14 Ray Wilkins 1976-1987 84
15 Rio Ferdinand 1997-2011 81
16 Gary Lineker 1984-1992 80
17 John Barnes 1983-1995 79
18 John Terry * 2003-2012 78
18 Stuart Pearce 1987-1999 78
20 Terry Butcher 1980-1990 77
21 Tom Finney 1947-1959 76
22 David Seaman 1989-2002 75
22 Joe Hart * 2008- 75
24 Gordon Banks 1963-1972 73
25 Sol Campbell * 1996-2007 73
26 Alan Ball 1965-1975 72
27 Martin Peters 1966-1974 67
28 Tony Adams 1987-2000 66
28 Paul Scholes 1997-2004 66
30 Dave Watson 1974-1982 65
31 Ray Wilson 1960-1968 63
31 Kevin Keegan 1973-1982 63
31 Alan Shearer 1992-2000 63
34 Emlyn Hughes 1969-1980 62
34 Chris Waddle 1985-1992 62
34 David Platt 1990-1996 62
34 Emile Heskey 1999-2010 62
38 Ray Clemence 1972-1983 61
38 Gary Cahill * 2010- 61
38 James Milner 2009-2016 61
41 Peter Beardsley 1986-1996 59
41 Des Walker 1989-1993 59
41 Phil Neville 1996-2007 59
# Spiller England karriere Kamper
44 Jimmy Greaves 1959-1967 57
44 Paul Gascoigne 1988-1998 57
44 Gareth Southgate 1995-2004 57
44 Jermain Defoe * 2004- 57
48 Johnny Haynes 1954-1962 56
48 Joe Cole 2001-2010 56
50 Stanley Matthews 1935-1957 54
50 Glen Johnson 2003-2014 54
52 Glenn Hoddle 1979-1988 53
52 Paul Ince 1992-2000 53
52 David James 1997-2010 53
52 Gareth Barry * 2000- 53
56 Trevor Francis 1977-1986 52
57 Teddy Sheringham 1993-2002 51
58 Phil Neal 1976-1984 50
59 Ron Flowers 1955-1966 49
59 Geoff Hurst 1966-1972 49
61 James Dickinson 1949-1956 48
61 Colin Bell 1968-1975 48
61 Jordan Henderson * 2010- 48
63 Trevor Brooking 1974-1982 47
63 Theo Walcott * 2006- 47
63 Raheem Sterling * 2012- 47
66 Mick Channon 1972-1977 46
66 Gary Stevens 1985-1992 46
68 Mark Wright 1984-1996 45
69 Kyle Walker 2011- 44
70 Jimmy Armfield 1959-1966 43
70 Chris Woods 1985-1993 43
70 Martin Keown 1992-2002 43
73 Mick Mills 1972-1982 42
73 Phil Thompson 1976-1982 42
73 Steve Coppell 1977-1983 42
73 Tony Woodcock 1978-1986 42
73 David Batty 1991-1999 42
73 Owen Hargreaves * 2001-2008 42
73 Peter Crouch * 2005-2010 42
73 Danny Welbeck * 2011- 42
81 Robert Crompton 1902-1914 41
81 Paul Robinson * 2003-2007 41
83 Phil Jagielka * 2008- 40
84 Nicky Butt 1997-2004 39
84 Ashley Young * 2007- 39
86 Jamie Carragher 1999-2010 38
86 Eric Dier * 2015- 38
88 George Cohen 1964-1967 37
88 Steve McManaman 1994-2001 37
88 John Stones * 2014- 37
91 Bryan Douglas 1957-1963 36
91 Trevor Steven 1985-1992 36
# Spiller England karriere Kamper
91 Graeme Le Saux 1994-2000 36
91 Wayne Bridge 2002-2009 36
91 Shaun Wright-Phillips 2004-2010 36
96 Ronnie Clayton 1955-1960 35
96 Jack Charlton 1965-1970 35
96 Alan Mullery 1964-1971 35
96 Paul Mariner 1977-1985 35
96 Stewart Downing * 2005-2014 35
96 Harry Kane * 2015- 35
102 Roger Hunt 1962-1969 34
103 Michael Carrick 2001-2015 34
103 Jack Wilshere * 2010- 34
103 Adam Lallana * 2013- 34
106 Nat Lofthouse 1950-1958 33
106 Roger Byrne 1954-1957 33
106 Ron Springett 1959-1966 33
106 Ian Wright 1991-1998 33
106 Kieron Dyer 1999-2007 33
106 Dele Alli * 2015- 33
112 Alf Ramsey 1948-1953 32
112 Mark Hateley 1984-1992 32
112 Alex Oxlade-Chamberlain * 2012- 32
115 Chris Smalling * 2011- 31
115 Marcus Rashford * 2016- 31
117 Eddie Hapgood 1933-1939 30
117 Viv Anderson 1978-1988 30
117 Darren Anderton 1994-2001 30
117 Leighton Baines * 2010 30
121 Nobby Stiles 1965-1970 28
121 Norman Hunter 1965-1974 28
121 Roy McFarland 1971-1976 28
124 Neil Franklin 1946-1950 27
124 Keith Newton 1966-1970 27
124 Francis Lee 1968-1972 27
124 Colin Todd 1972-1977 27
124 Trevor Cherry 1976-1980 27
124 Phil Jones * 2011- 27
130 Billy Wedlock -1914 26
130 Ernest Blenkinsop 1928-1933 26
130 Samuel Crooks 1930-1936 26
130 Wilf Mannion 1946-1951 26
130 Brian Labone 1962-1970 26
130 Neil Webb 1987-1992 26
130 Robbie Fowler 1996-2002 26
130 Joleon Lescott 2007-2013 26
130 Daniel Sturridge * 2011- 26
130 Jamie Vardy * 2015- 26
140 Jesse Pennington 1907-1920 25
140 Fred Goodall 1926-1933 25
140 Henry Hibbs 1929-1936 25
140 Stan Mortensen 1947-1953 25
140 Terry McDermott 1977-1982 25
140 Ross Brakley * 2013- 25
140 Danny Rose 2016- 25

Spillere fra VM-vinner-laget i 1966 er markert med fet tekst.
* markerer spillere som fremdeles er aktive på klubbnivå.