Åpne hovedmenyen

Liste over Philadelphia Flyers-spillere

Wikimedia-listeartikkel
Philadelphia Flyers spillere (venstre) under en dropp mot New York Rangers.

Liste over Philadelphia Flyers-spillere inkluderer spillere som har spilt en grunnseriekamp eller sluttspillkamp for Philadelphia Flyers siden klubben ble etablert i 1967. 500 forskjellige spillere har spilt for the Flyers, som spiller i National Hockey League (NHL).

Den 14. oktober 2008 hadde 43 målvakter og 457 utespillere spilt minst en serie eller sluttspillkamp med Philadelphia Flyers siden laget ble med i NHL. The Flyers vant Stanley Cup i 1974 og 1975 med totalt 26 spillere. 17 av dem var med å vinne begge årene. De 500 medlemmene gjennom historien er med i listen under med statistikk som er komplett helt til 2007-08 sesongen.

NøkkelRediger

██ 

Stanley Cup vinner for Flyers.

██ 

Spiller for Flyers under 2008–09 sesongen

Utmerkee spillere
Nat Nasjonalitet
GP Kamper spilt
SC Stanley Cup vinner
HHOF Hockey Hall of Fame inntreden
FHOF Flyers Hall of Fame inntreden
RET Fredet nummer

Keeper
W Seiere SO Holdt nullen
L Tap GAA Mål i mot
T Uavgjort SV% Redningsprosent
OTL Overtids tap

Utespillere
Pos Posisjon RW Høyre ving A Assists
D Back C Center P Poeng
LW Venstre ving G Mål PIM Utvisningsminutter

KeepereRediger

Note: Dette er sist opptatert i slutten av 2007–08 sesongen

Navn Nas Seasons1 Sesonger Sluttspill Notater
GP W L T2 OTL2 SO GAA SV% GP W L SO GAA SV%
Beauregard, Stephane   1992–1993 16 3 9 0 0 4.41 .854
Belhumeur, Michel   1972–1973 23 9 7 3 0 3.22 .903 1 0 0 0 6.00 .889
Biron, Martin   2006–2009 84 36 28 11 5 2.68 .916 17 9 8 1 2.97 .904
Boucher, Brian   1999–2002 103 46 38 12 7 2.45 .901 21 11 8 1 2.07 .916
Burke, Sean   1997–1998
2003–2004
26 13 8 2 2 2.55 .911 6 1 4 0 3.34 .862
Cechmanek, Roman   2000–2003 163 92 43 22 20 1.96 .923 23 9 14 3 2.33 .909
Chabot, Frederic   1993–1994 4 0 1 1 0 4.29 .875
D'Amour, Marc   1988–1989 1 0 0 0 0 0.00 1 000
Esche, Robert   2002–2007 132 60 39 10 6 7 2.65 .900 24 13 11 1 2.74 .906
Favell, Doug   1967–1973 215 76 87 37 16 2.78 .917 16 6 10 1 3.10 .904
Froese, Bob   1982–1987 144 92 29 12 12 2.74 .899 12 2 6 0 3.74 .864
Gamble, Bruce   1970–1972 35 10 14 4 2 3.09 .908 2 0 2 0 6.00 .821
Hackett, Jeff   2003–2004 27 10 10 6 3 2.39 .905
Hextall, Ron   1986–1992
1994–1999
489 240 172 58 18 2.91 .895 84 45 36 2 2.95 .898 FHOF-2008
Hoffort, Bruce   1989–1991 9 4 0 3 0 3.75 .872
Houle, Martin   2006–2007 1 0 0 0 0 30.00 .667
Inness, Gary   1975–1977 8 3 0 2 0 2.18 .922
Jensen, Darren   1984–1986 30 15 10 1 2 3.81 .879
Laforest, Mark   1987–1989 38 10 16 4 1 3.91 .873
Larocque, Michel   1982–1983 2 0 1 1 0 4.00 .857
Leighton, Michael   2006–2007 4 2 2 0 0 3.69 .882
Lindbergh, Pelle   1981–1986 157 87 49 15 7 3.30 .887 23 12 10 3 3.11 .893 Ret-#313
Little, Neil   2001–2002
2003–2004
2 0 2 0 0 3.87 .838
McLeod, Don   1971–1972 4 0 3 1 0 4.64 .863
Moore, Robbie   1978–1979 5 3 0 1 2 1.77 .929 5 3 2 0 4.03 .838
Mrazek, Jerome   1975–1976 1 0 0 0 0 10.00 .667
Myre, Phil   1979–1981 57 24 12 19 0 3.71 .872 6 5 1 1 2.50 .920
Niittymaki, Antero   2003–2009 131 47 54 0 17 3 3.07 .899 2 0 0 0 4.11 .828
Ouellet, Maxime   2000–2001 2 0 1 0 0 2.37 .889
Parent, Bernie   1967–1971
1973–1979
486 232 141 103 50 2.42 .917 63 35 28 6 2.38 .916 SC-1974, 1975
HHOF-1984
FHOF-1988
Ret-#1
Peeters, Pete   1978–1982
1989–1991
179 85 57 20 5 3.19 .888 20 11 8 1 3.30 .879
Pelletier, Jean-Marc   1998–1999 1 0 1 0 0 5.00 .828
Resch, Glenn   1985–1987 22 7 7 2 0 2.96 .900 3 0 0 0 2.79 .846
Roussel, Dominic   1991–1996 139 62 49 14 5 3.18 .895 1 0 0 0 0.00 1 000
Snow, Garth   1995–1998 90 40 25 16 3 2.59 .900 13 8 4 0 2.83 .892
Soderstrom, Tommy   1992–1994 78 26 35 10 7 3.66 .881
St. Croix, Rick   1977–1983 82 38 26 16 2 3.23 .888 10 4 6 1 2.99 .891
Stephenson, Wayne   1974–1979 165 93 35 22 10 2.77 .897 23 10 10 2 2.86 .894 SC-1975
Taylor, Bobby   1971–1976 44 15 16 7 0 4.05 .886 SC-1974, 1975
Vanbiesbrouck, John   1998–2000 112 52 33 24 9 2.19 .904 6 2 4 1 1.46 .938
Wilson, Dunc   1969–1970 1 0 1 0 0 3.00 .885
Wregget, Ken   1988–1992 107 42 47 9 0 3.55 .879 5 2 2 0 2.24 .928
Young, Wendell   1987–1988 6 3 2 0 0 3.75 .866

UtespillereRediger

Innhold: Top - 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
 
Robert Esche spilte 4 sesonger for Flyers.
 
Jeff Carter (17) har spilt de siste 3 sesongene i klubben.
Navn Nat Pos Sesonger1 Grunnserie Sluttspill Notater
GP G A P PIM GP G A P PIM
Acton, Keith   C 1988–1993 303 45 72 117 412 16 2 3 5 18
Adams, Greg   LW 1980–1982 39 7 15 22 113
Afanasenkov, Dmitry   LW 2006–2007 41 8 7 15 12
Alberts, Andrew   D 2008–2009 Gjorde Flyers debut under 2008–09 sesongen
Allison, Ray   RW 1981–1985
1986–1987
167 47 81 128 210 10 2 2 4 20
Amonte, Tony   RW 2002–2004 93 27 41 68 40 31 4 11 15 10
Anderson, Shawn   D 1994–1995 1 0 0 0 0
Andersson, Mikael   LW 1998–2000 43 2 4 6 0 6 0 1 1 2
Angotti, Lou   C 1967–1968 70 12 37 49 35 7 0 0 0 2
Antoski, Shawn   LW 1994–1996 89 1 3 4 265 20 1 2 3 38
Armstrong, Bill   LW 1990–1991 1 0 1 1 0
Arthur, Fred   D 1981–1983 77 1 8 9 49 4 0 0 0 2
Asham, Arron   RW 2008–2009 gjorde Flyers debut under 2008–09 sesongen
Ashbee, Barry   D 1970–1974 270 15 67 82 277 17 0 4 4 22 SC-1974
FHOF-1991
Ret-#4
Babych, Dave   D 1997–1999 39 2 4 6 32 5 1 0 1 4
Bailey, Reid   D 1980–1982 27 1 3 4 78 14 0 2 2 23
Ball, Terry   D 1967–1968
1969–1970
62 7 18 25 20
Barber, Bill   LW 1972–1984 903 420 463 883 623 129 53 55 108 109 SC-1974, 1975
HHOF-1990
FHOF-1989
Ret-#7
Barnes, Norm   D 1976–1977
1979–1981
82 4 24 28 77 12 0 0 0 8
Baron, Murray   D 1989–1991 83 10 10 20 86
Barrie, Len   C 1989–1990
1992–1993
9 2 2 4 9
Bast, Ryan   D 1998–1999 2 0 1 1 0
Bathe, Frank   D 1977–1983 198 3 24 27 502 27 1 3 4 42
Baumgartner, Nolan   D 2006–2007 6 0 1 1 21
Bennett, Harvey   C 1976–1978 53 13 8 21 67 4 0 0 0 2
Benning, Brian   D 1991–1993 59 11 29 40 128
Beranek, Josef   LW 1992–1995 134 46 38 84 137
Bergen, Todd   C 1984–1985 14 11 5 16 4 17 4 9 13 8
Berglund, Bo   RW 1985–1986 7 0 2 2 4
Bernier, Serge   C 1968–1972 123 35 40 75 130 4 1 1 2 0
Berube, Craig   LW 1986–1991
1998–2000
323 20 34 54 1138 45 2 0 2 100
Biggs, Don   C 1989–1990 11 2 0 2 8
Blackburn, Don   LW 1967–1969 115 16 29 45 59 11 3 0 3 10
Bladon, Tom   D 1972–1978 463 67 163 230 281 78 8 24 32 68 SC-1974, 1975
Boivin, Claude   LW 1991–1994 114 11 18 29 320
Boland, Mike   D 1974–1975 2 0 0 0 0
Botell, Mark   D 1981–1982 32 4 10 14 31
Boulerice, Jesse   RW 2001–2002
2007–2008
8 0 0 0 34
Bowen, Jason   D 1992–1997 73 2 6 8 99
Brashear, Donald   LW 2001–2006 270 22 44 66 648 37 2 5 7 101
Brendl Pavel   RW 2001–2003 50 6 7 13 6 2 0 0 0 0
Brickley, Andy   LW 1982–1983 3 1 1 2 0
Bridgman, Mel   C 1975–1982 462 119 205 324 971 74 13 30 43 201
Briere, Daniel   C 2007–2009 79 31 41 72 68 17 9 7 16 20
Brimanis, Aris   D 1993–1994
1995–1997
21 0 3 3 12
Brind'Amour, Rod   C 1991–2000 633 235 366 601 563 57 24 27 51 31
Brossart, Willie   D 1970–1973 47 0 5 5 12
Brown, Dave   RW 1982–1989
1991–1995
552 39 39 78 1382 54 2 2 4 173
Brown, Larry   D 1971–1972 12 0 0 0 2
Bullard, Mike   C 1988–1990 124 50 63 113 127 19 3 9 12 32
Bureau, Marc   C 1998–2000 125 6 8 14 20 6 0 2 2 2
Burt, Adam   D 1998–2000 84 1 7 8 59 17 0 1 1 8
Busniuk, Mike   D 1979–1981 143 3 23 26 297 25 2 5 7 34
Butsayev, Vyacheslav   C 1992–1994 99 14 23 37 119
Byers, Mike   RW 1968–1969 5 0 2 2 0 4 0 1 1 0
Calder, Kyle   LW 2006–2007 59 9 12 21 36
Callander, Drew   RW 1976–1979 18 3 1 4 5
Carkner, Terry   D 1988–1993 376 29 103 132 867 19 1 5 6 28
Carle, Matt   D 2008–2009 Made Flyers debut during 2008–09 season
Carruthers, Dwight   D 1967–1968 1 0 0 0 0
Carson, Lindsay   LW 1981–1988 346 61 76 137 495 44 3 8 11 56
Carter, Jeff   C 2005–2009 225 66 66 132 143 23 6 5 11 22
Cherry, Dick   D 1968–1970 139 12 10 22 41 4 1 0 1 4
Chouinard, Eric   RW 2002–2006 46 7 4 11 10
Chychrun, Jeff   D 1986–1991 199 3 17 20 608 19 0 2 2 65
Clarke, Bobby   C 1969–1984 1144 358 852 1210 1453 136 42 77 119 152 SC-1974, 1975
HHOF-1987
FHOF-1988
Ret-#16
Clement, Bill   C 1971–1975 229 53 52 105 166 18 2 0 2 12 SC-1974, 1975
Coburn, Braydon   D 2006–2009 98 12 31 43 90 14 0 6 6 14
Cochrane, Glen   D 1978–1979
1980–1985
257 16 61 77 1110 11 1 1 2 24
Coffey, Paul   D 1996–1998 94 8 47 55 50 17 1 8 9 6 HHOF-2004
Collins, Bill   RW 1976–1977 9 1 1 2 4
Comrie, Mike   C 2003–2004 21 4 5 9 12
Conroy, Al   RW 1991–1994 114 9 14 23 156
Corkum, Bob   C 1995–1996 28 4 3 7 8 12 1 2 3 6
Cote, Riley   LW 2006–2009 78 1 3 4 213 3 0 0 0 0
Cowick, Bruce   LW 1973–1974 8 0 0 0 9 SC-1974
Craven, Murray   LW 1984–1992 523 152 272 424 315 44 9 15 24 28
Crisp, Terry   C 1972–1977 194 25 54 79 78 47 7 13 20 8 SC-1974, 1975
Cronin, Shawn   D 1992–1993 35 2 1 3 37
Crossman, Doug   D 1983–1988 392 35 158 193 255 60 9 22 31 81
Crowe, Phil   D 1995–1996 16 1 1 2 28
Cullen, Mark   C 2006–2007 3 0 0 0 0
Cummins, Jim   RW 1993–1994 22 1 2 3 71
Cunningham, Jim   LW 1977–1978 1 0 0 0 4
Daigle, Alexandre   C 1997–1999 68 12 19 31 8 5 0 2 2 0
Daigneault, J. J.   D 1986–1988 105 8 18 26 68 9 1 0 1 0
Dailey, Bob   D 1976–1982 304 56 138 194 397 56 10 30 40 91
Dallman, Rod   LW 1991–1992 2 0 0 0 5
Daniels, Kimbi   C 1990–1992 27 1 2 3 4
Daniels, Scott   LW 1996–1997 56 5 3 8 237
Darby, Craig   C 1996–1998 12 2 4 6 2
Dean, Barry   LW 1977–1979 86 11 31 42 54
Delmore, Andy   D 1998–2001 95 7 15 22 24 20 6 2 8 16
Desjardins, Eric   D 1994–2006 738 93 303 396 406 97 14 37 51 38
DiMaio, Rob   C 1993–1996 109 12 21 33 117 18 2 4 6 4
Dimitrakos, Niko   RW 2005–2007 24 5 4 9 12 5 0 0 0 2
Dineen, Kevin   RW 1991–1996 284 88 88 176 533 15 6 4 10 18
Dionne, Gilbert   RW 1994–1996 22 0 7 7 2 3 0 0 0 4
Divisek, Tomas   RW 2000–2002 5 1 0 1 0
Dobbin, Brian   RW 1986–1990 56 6 8 14 39 2 0 0 0 17
Dopita, Jiri   C 2001–2002 52 11 16 27 8
Dornhoefer, Gary   RW 1967–1978 725 202 316 518 1256 80 17 19 36 203 SC-1974, 1975
FHOF-1991
Dowd, Jim   C 2007–2008 73 5 5 10 41 17 1 2 3 0
Downie, Steve   RW 2007–2009 32 6 6 12 73 6 0 1 1 10
Drolet, Rene   RW 1971–1972 1 0 0 0 0
Druce, John   RW 1995–1998 79 12 14 26 27 17 1 2 3 6
Duchesne, Steve   D 1991–1992
1998–1999
89 20 43 63 88 6 0 2 2 2
Dunlop, Blake   C 1977–1979 69 20 29 49 16 8 1 1 2 4
Dupont, Andre   D 1972–1980 539 42 135 177 1505 108 13 15 28 306 SC-1974, 1975
Dupre, Yanick   LW 1991–1992
1994–1996
35 2 0 2 16
Dvorak, Miroslav   D 1982–1985 193 11 74 85 51 18 0 2 2 6
Dykhuis, Karl   D 1994–1997
1998–2000
227 13 41 54 211 50 7 9 16 42
Eager, Ben   LW 2005–2008 88 9 10 19 251 2 0 0 0 26
Eaton, Mark   D 1999–2000 27 1 1 2 8 7 0 0 0 0
Edestrand, Darryl   D 1969–1970 2 0 0 0 6
Eklund, Pelle   C 1985–1994 589 118 334 452 107 57 10 33 43 4
Ellison, Matt   RW 2005–2007 7 0 1 1 2
Eminger, Steve   D 2008–2009 Gjore Flyers debut under 2008–09 sesongen
Eriksson, Thomas   D 1980–1982
1983–1986
208 22 76 98 107 19 0 3 3 12
Evans, Doug   LW 1992–1993 65 8 13 21 70
Evans, Paul   C 1978–1979
1980–1981
1982–1983
103 14 25 39 34 1 0 0 0 0
Falloon, Pat   RW 1995–1998 144 38 45 83 24 26 6 3 9 4
Faust, Andre   C 1992–1994 47 10 7 17 14
Fedoruk, Todd   LW 2000–2004
2006–2007
268 13 26 39 575 7 0 0 0 22
Fedotenko, Ruslan   LW 2000–2002 152 33 29 62 115 11 1 1 2 6
Fedyk, Brent   LW 1992–1996 200 59 65 124 160 9 2 2 4 8
Fenyves, David   D 1987–1991 58 1 5 6 32
Finley, Jeff   D 1993–1994 55 1 8 9 24
Fisher, Craig   C 1989–1991 4 0 0 0 0
Fitzpatrick, Rory   D 2007–2008 19 0 1 1 11
Fitzpatrick, Ross   C 1982–1986 20 5 2 7 0
Fleming, Reg   LW 1969–1970 65 9 18 27 134
Flett, Bill   RW 1971–1974 167 71 68 139 130 28 3 10 13 21 SC-1974
Flockhart, Ron   C 1980–1984 167 65 80 145 108 9 2 2 4 6
Foley, Rick   D 1971–1972 58 11 25 36 168
Forbes, Colin   LW 1996–1999 132 22 14 36 110 8 0 0 0 2
Forsberg, Peter   C 2005–2007 100 30 85 115 118 6 4 4 8 6
Foster, Corey   D 1991–1992 25 3 4 7 20
Fotiu, Nick   LW 1987–1988 23 0 0 0 40
Freer, Mark   C 1986–1990
1991–1992
59 6 9 15 18
Gagne, Simon   LW 1999–2009 527 208 202 410 189 65 20 11 31 24
Galley, Garry   D 1991–1995 236 28 144 172 260
Gardner, Dave   C 1979–1980 2 1 1 2 0
Gauthier, Denis   D 2005–2007 60 0 4 4 82 6 0 1 1 19
Gauthier, Jean   D 1967–1968 65 5 7 12 74 7 1 3 4 6
Gendron, Jean-Guy   LW 1967–1972 278 69 86 155 203 8 0 1 1 6
Gillen, Don   RW 1979–1980 1 1 0 1 0
Gillis, Jere   LW 1986–1987 1 0 0 0 0
Giroux, Claude   RW 2007–2008 2 0 0 0 0
Goodenough, Larry   D 1974–1977 129 15 56 71 104 21 3 15 18 8 SC-1975
Gorence, Tom   RW 1978–1983 291 57 52 109 89 37 9 6 15 47
Grant, Triston   LW 2006–2007 8 0 1 1 10
Gratton, Chris   C 1997–1999 108 23 47 70 200 5 2 0 2 10
Gratton, Josh   LW 2005–2006
2008–2009
3 0 0 0 14
Greentree, Kyle   LW 2007–2008 2 0 0 0 0
Greig, Mark   RW 1998–2001
2002–2003
30 5 7 12 14 5 0 1 1 0
Grenier, Martin   D 2006–2007 3 0 0 0 0
Guay, Paul   RW 1983–1985 16 2 7 9 14 3 0 0 0 4
Guenin, Nate   D 2006–2008 11 0 2 2 6
Hachborn, Len   C 1983–1985 78 16 38 54 27 7 0 3 3 7
Hale, Larry   D 1968–1972 196 5 37 42 90 8 0 0 0 12
Haller, Kevin   D 1994–1997 132 7 22 29 177 21 4 5 9 18
Hamel, Denis   LW 2006–2007 7 0 0 0 0
Handzus, Michal   C 2002–2006 237 54 92 146 166 37 7 13 20 18
Hanna, John   D 1967–1968 15 0 0 0 0
Hannigan, Pat   RW 1967–1969 72 11 16 27 58 7 1 2 3 9
Harding, Jeff   RW 1988–1990 15 0 0 0 47
Harris Ted   D 1974–1975 70 1 6 7 48 16 0 4 4 4 SC-1975
Hartnell, Scott   LW 2007–2009 80 24 19 43 159 17 3 4 7 20
Hatcher, Derian   D 2005–2008 203 9 24 33 193 21 1 4 5 50
Hawerchuk, Dale   C 1995–1997 67 16 38 54 36 29 5 11 16 12 HHOF-2001
Hawgood, Greg   D 1992–1994 59 9 34 43 58
Healey, Paul   RW 1996–1998 6 0 0 0 12
Heiskala, Earl   LW 1968–1971 127 13 11 24 294
Hicks, Wayne   RW 1967–1968 32 2 7 9 6
Hill, Al   LW 1976–1982
1986–1988
221 40 55 95 227 51 8 11 19 43
Hillman, Larry   D 1969–1971 149 8 39 47 112 4 0 2 2 2
Hillman, Wayne   D 1969–1973 258 8 25 33 170 8 0 0 0 0
Hlavac, Jan   LW 2001–2002 31 7 3 10 8
Hlushko, Todd   C 1993–1994 2 1 0 1 0
Hoekstra, Ed   C 1967–1968 70 15 21 36 6 7 0 1 1 0
Hoffmeyer, Bob   D 1981–1983 92 9 31 40 182 3 0 1 1 25
Holan, Milos   D 1993–1994 8 1 1 2 4
Holmgren, Paul   RW 1975–1984 500 138 171 309 1600 67 19 31 50 181
Holt, Randy   D 1983–1984 26 0 0 0 74
Horacek, Tony   LW 1989–1992 116 9 14 23 217
Hospodar, Ed   D 1984–1987 112 8 7 15 321 23 1 1 2 71
Hostak, Martin   C 1990–1992 55 3 11 14 24
Howe, Mark   D 1982–1992 594 138 342 480 323 82 8 45 53 30 FHOF-2001
Hoyda, Dave   LW 1977–1979 108 4 16 20 257 12 0 0 0 17
Hubacek, Petr   C 2000–2001 6 1 0 1 2
Huber, Willie   D 1987–1988 10 4 9 13 16 5 0 0 0 2
Huffman, Kerry   D 1986–1992
1995–1996
207 23 61 84 158 8 0 0 0 2
Hughes, Brent   D 1970–1973 122 5 41 46 88 4 0 0 0 6
Hull, Jody   RW 1998–2001 210 20 22 42 26 30 0 1 1 8
Hynes, Gord   D 1992–1993 37 3 4 7 16
Jensen, Chris   RW 1989–1992 21 2 1 3 4
Johnson, Jim   C 1967–1972 266 66 102 168 67 7 0 2 2 2
Johnsson, Kim   D 2001–2006 291 40 107 147 140 33 2 9 11 18
Jones, Brad   LW 1991–1992 48 7 10 17 44
Jones, Keith   RW 1998–2001 131 27 47 74 164 24 5 4 9 28
Jones, Randy   D 2003–2008 170 9 52 61 112 16 0 2 2 4
Jonsson, Lars   D 2006–2007 8 0 2 2 6
Joseph, Chris   D 1997–1999 17 1 0 1 21 1 0 0 0 2
Joyal, Eddie   C 1971–1972 26 3 4 7 8
Juhlin, Patrik   LW 1994–1996 56 7 6 13 23 13 1 0 1 2
Kalinski, Jonathon   LW 2008–2009 Gjorde Flyers debut under 2008–09 season
Kallio, Tomi   RW 2002–2003 7 1 0 1 2
Kane, Boyd   LW 2003–2004
2006–2007
2008–2009
22 0 2 2 35
Kapanen, Sami   RW 2002–2008 311 44 66 110 70 37 7 10 17 14
Kasper, Steve   C 1991–1993 53 6 5 11 14
Kavanagh, Pat   RW 2005–2006 8 0 0 0 2
Keenan, Larry   LW 1971–1972 14 1 1 2 2
Kelly, Bob   LW 1970–1980 741 128 168 296 1285 101 9 14 23 172 SC-1974, 1975
Kennedy, Forbes   C 1967–1969 132 18 25 43 325 7 1 4 5 14
Kerr, Tim   RW 1980–1991 601 363 287 650 577 73 39 31 70 58 FHOF-1994
Kindrachuk, Orest   C 1972–1978 360 79 181 260 465 69 16 19 35 46 SC-1974, 1975
Klatt, Trent   RW 1995–1999 209 41 57 98 57 36 8 4 12 12
Knuble, Mike4   RW 2005–2009 228 87 87 174 208 18 4 7 11 14
Kordic, Dan   LW 1991–1992
1993–1994
1995–1999
197 4 8 12 584 12 1 0 1 22
Kovalenko, Andrei   RW 1998–1999 13 0 1 1 2
Kucera, Frantisek   D 1996–1997 2 0 0 0 2
Kukkonen, Lasse   D 2006–2009 73 1 4 5 46 14 0 2 2 6
Kushner, Dale   LW 1990–1992 82 10 13 23 213
Lacombe, Normand   RW 1989–1991 92 11 22 33 34
Lacroix, Andre   C 1967–1971 245 72 98 170 36 15 2 5 7 0
Lacroix, Daniel   C 1996–1998 130 8 5 13 298 16 0 1 1 26
LaForge, Claude   LW 1967–1969 65 9 16 25 36 5 1 2 3 15
Lajeunesse, Serge   D 1973–1975 6 0 0 0 2
Lamb, Mark   C 1993–1995 27 1 8 9 18
Lamoureaux, Mitch   C 1987–1988 3 0 0 0 0
Langkow, Daymond   C 1998–2001 209 41 86 127 130 28 7 11 18 27
Lank, Jeff   D 1999–2000 2 0 0 0 2
Lapointe, Claude   C 2002–2004 56 7 5 12 48 14 2 3 5 14
Lapointe, Rick   D 1976–1979 146 8 42 50 183 29 0 4 4 40
Latal, Jiri   D 1989–1992 92 12 36 48 24
Law, Kirby   RW 2000–2001
2002–2004
9 0 1 1 4
Lawless, Paul   LW 1987–1988 8 0 5 5 0
Leach, Reggie   RW 1974–1982 606 306 208 514 276 91 47 22 69 22 SC-1975
FHOF-1992
LeClair, John   LW 1994–2004 649 333 310 643 337 116 35 39 74 68
Lefebvre, Guillaume   LW 2001–2003 17 0 0 0 4
Lesuk, Bill   LW 1970–1972 123 24 25 49 112 4 1 0 1 8
Lindros, Eric   C 1992–2000 486 290 369 659 946 50 24 33 57 118
Linseman, Ken   C 1978–1982
1989–1990
269 73 184 257 585 41 11 42 53 135
Lomakin, Andrei   LW 1991–1993 108 22 28 50 60
Lonsberry, Ross   LW 1971–1978 497 144 170 314 403 83 19 22 41 74 SC-1974, 1975
Lucas, Dan   RW 1978–1979 6 1 0 1 0
Lupul, Joffrey   RW 2007–2009 56 20 26 46 35 17 4 6 10 2
MacAdam, Al   RW 1973–1974 5 0 0 0 0 1 0 0 0 0
MacLeish, Rick   C 1970–1981
1983–1984
741 328 369 697 384 108 53 52 105 38 SC-1974, 1975
FHOF-1990
MacNeil, Ian   C 2002–2003 2 0 0 0 0
MacSweyn, Ralph   D 1967–1970
1971–1972
47 0 5 5 10 8 0 0 0 6
MacTavish, Craig   C 1994–1996 100 8 17 25 85 15 1 4 5 20
Maguire, Kevin   RW 1989–1990 5 1 0 1 6
Mair, Jim   D 1970–1972 4 0 0 0 0 3 1 2 3 4
Malakhov, Vladimir   D 2003–2004 6 0 1 1 2 17 1 5 6 12
Malgunas, Stewart   D 1993–1995 71 1 3 4 90
Manderville, Kent   C 1999–2002 129 7 18 25 59 24 1 3 4 24
Maneluk, Mike   RW 1998–2000 14 2 6 8 12
Mantha, Moe   D 1988–1989
1991–1992
35 3 8 11 35 1 0 0 0 0
Markov, Danny   D 2003–2004 34 2 3 5 58 18 1 2 3 25
Marsh, Brad   D 1981–1988 514 14 96 110 636 66 5 12 17 95
McAllister, Chris   D 2000–2003 121 2 7 9 258 2 0 0 0 0
McAmmond, Dean   LW 2000–2001 10 1 1 2 0 4 0 0 0 2
McCarthy, Kevin   D 1977–1979
1985–1987
90 3 17 20 57 10 0 1 1 8
McCarthy, Sandy   RW 1998–2000 71 6 6 12 136 6 0 1 1 0
McCrimmon, Brad   D 1982–1987 367 35 152 187 355 46 7 6 13 55
McGill, Ryan   D 1992–1995 134 4 13 17 363
McGillis, Dan   D 1997–2003 340 32 108 140 303 40 5 9 14 48
McIlhargey, Jack   D 1974–1977
1979–1981
128 3 7 10 497 24 0 3 3 66
Meehan, Gerry   C 1968–1969 12 0 3 3 4 4 0 0 0 0
Mellanby, Scott   RW 1985–1991 355 83 114 197 694 50 9 11 20 90
Meloche, Eric   RW 2006–2007 13 1 2 3 4
Metropolit, Glen   C 2008–2009 Gjorde Flyers debut under 2008–09 sesongen
Meyer, Freddy   D 2003–2007 83 8 24 32 47
Michayluk, Dave   LW 1981–1983 14 2 6 8 8
Mickey, Larry   RW 1971–1972 14 14 1 2 3 8
Miszuk, John   D 1967–1969 140 6 30 36 149 11 0 3 3 11
Modry, Jaroslav   D 2007–2008 19 0 3 3 8 9 0 3 3 0
Mokosak, Carl   LW 1985–1986 1 0 0 0 5
Montgomery, Jim   C 1994–1996 13 2 3 5 15 8 1 0 1 2
Morrison, Gary   RW 1979–1982 43 1 15 16 70 5 0 1 1 2
Morrison, Lew   RW 1969–1972 202 19 22 41 70 4 0 0 0 2
Mulvenna, Glenn   C 1992–1993 1 0 0 0 2
Murphy, Gord   D 1988–1992 261 31 97 128 254 19 2 7 9 13
Murray, Marty   C 2001–2003 150 23 30 53 23 9 0 1 1 4
Murray, Mike   C 1987–1988 1 0 0 0 0
Murray, Pat   LW 1990–1992 25 3 1 4 15
Murray, Terry   D 1975–1977
1978–1979
1980–1981
115 1 30 31 69 18 2 2 4 10
Myhres, Brantt   RW 1997–1998 23 0 0 0 169
Nachbaur, Don   C 1985–1990 65 2 8 10 192 9 1 1 2 17
Nattress, Ric   D 1992–1993 44 7 10 17 29
Nedved, Petr5   C 2005–2007 49 6 15 21 54 6 2 0 2 8
Niinimaa, Janne   D 1996–1998 143 7 71 78 114 19 1 12 13 16
Nodl, Andreas   RW 2008–2009 Made Flyers debut during 2008–09 season
Nolet, Simon   RW 1967–1974 358 93 108 201 129 31 6 3 9 8 SC-1974
Oates, Adam   C 2001–2002 14 3 7 10 6 5 0 2 2 0
Odjick, Gino   LW 1999–2001 30 4 4 8 38
Osburn, Randy   LW 1974–1975 1 0 0 0 0
Otto, Joel   C 1995–1998 213 28 52 80 292 35 4 9 13 19
Paddock, John   RW 1976–1977
1979–1980
1982–1983
47 5 8 13 49 3 2 0 2 0
Paiement, Rosaire   RW 1967–1970 43 4 5 9 74 3 3 0 3 0
Parent, Ryan   D 2006–2008 23 0 0 0 6 4 0 1 1 0
Parizeau, Michel   LW 1971–1972 37 2 12 14 10
Park, Richard6   C 1998–1999 7 0 0 0 0
Paslawski, Greg   RW 1992–1993 60 14 19 33 12
Paterson, Joe   LW 1984–1986 11 0 0 0 43 17 3 4 7 70
Patterson, Dennis   D 1979–1980 3 0 1 1 0
Pederson, Mark   LW 1990–1993 84 20 30 50 33
Pelletier, Roger   D 1967–1968 1 0 0 0 0
Peluso, Mike   LW 2003–2004 1 0 0 0 0
Peters, Garry   C 1967–1971 229 27 28 55 209 8 2 2 4 31
Petit, Michel   D 1996–1997 20 0 3 3 51 3 0 0 0 6
Picard, Alexandre   D 2005–2008 68 3 19 22 21
Picard, Michel   LW 2000–2001 7 1 4 5 0
Pitkanen, Joni   D 2003–2007 206 25 91 116 210 21 0 5 5 8
Plante, Derek   C 2000–2001 12 1 2 3 4 5 0 1 1 0
Plante, Pierre   RW 1971–1973 26 1 3 4 15
Pletka, Vaclav   RW 2001–2002 1 0 0 0 0
Podein, Shjon   LW 1994–1999 301 44 48 92 216 51 6 8 14 86
Potulny, Ryan   C 2005–2008 44 7 7 14 26
Potvin, Jean   D 1971–1973 64 6 21 27 16
Poulin, Dave   C 1982–1990 467 161 233 394 303 63 17 22 39 53 FHOF-2004
Powe, Darroll   C 2008–2009 Gjorde Flyers debut under 2008–09 sesongen
Preston, Yves   LW 1978–1979
1980–1981
28 7 3 10 4
Primeau, Keith   C 1999–2006 312 87 126 213 414 58 12 22 34 63
Printz, David   D 2005–2007 13 0 0 0 4
Propp, Brian   LW 1979–1990 790 369 480 849 669 116 52 60 112 121 FHOF-1999
Prospal, Vaclav   C 1996–1998
2007–2008
77 14 33 47 27 22 4 13 17 10
Quinn, Dan   C 1991–1992
1995–1996
102 18 40 58 48 12 1 4 5 6
Racine, Yves   D 1993–1994 67 9 43 52 48
Radivojevic, Branko   RW 2003–2006 88 9 14 23 80 23 2 1 3 32
Raduns, Nate   RW 2008–2009 Gjorde Flyers debut under 2008–09 sesongen
Ragnarsson, Marcus   D 2002–2004 113 9 15 24 90 27 1 5 6 20
Ramage, Rob   D 1993–1994 15 0 1 1 14
Ranheim, Paul   LW 2000–2003 187 15 15 30 56 11 0 2 2 2
Rathje, Mike   D 2005–2007 97 3 22 25 52 6 0 0 0 6
Ready, Ryan   LW 2005–2006 7 0 1 1 0
Recchi, Mark   RW 1991–1995
1998–2004
602 232 395 627 388 65 19 20 39 18
Reid, Darren   RW 2006–2007 14 0 0 0 18
Renberg, Mikael   RW 1993–1997
1998–2000
366 128 168 296 210 50 14 20 34 24
Ricci, Mike   C 1990–1992 146 41 56 97 157
Richards, Mike   C 2005–2009 211 49 92 141 193 23 7 8 15 10
Richardson, Luke   D 1997–2002 387 7 28 35 618 34 0 1 1 49
Richter, Dave   D 1985–1986 50 0 2 2 138 5 0 0 0 21
Ritchie, Bob   LW 1976–1977 1 0 0 0 0
Roberts, Gordie   D 1987–1988 11 1 2 3 15
Robitaille, Randy   C 2006–2007 28 5 12 17 22
Rochefort, Leon   RW 1967–1969 139 35 42 77 26 10 2 0 2 2
Roenick, Jeremy   C 2001–2004 216 67 106 173 211 36 7 14 21 30
Romaniuk, Russ   LW 1995–1996 17 3 0 3 17 1 0 0 0 0
Root, Bill   D 1987–1988 24 1 2 3 16 2 0 0 0 0
Ross, Jared   C 2008–2009 Gjorde Flyers debut under 2008–09 sesongen
Roupe, Magnus   LW 1987–1989 40 3 5 8 42
Rumble, Darren   D 1990–1991
1995–1997
18 1 0 1 4
Ruzicka, Stefan   RW 2005–2008 55 4 13 17 47
Sabol, Shaun   D 1989–1990 2 0 0 0 0
Sacco, Joe   RW 2002–2003 34 1 5 6 20 4 0 0 0 0
Saleski, Don   RW 1971–1979 476 118 117 235 602 82 13 17 30 131 SC-1974, 1975
Samuelsson, Kjell   D 1986–1992
1995–1998
545 35 106 141 815 70 4 12 16 98
Samuelsson, Ulf   D 1999–2000 49 1 2 3 58
Sandelin, Scott   D 1990–1991 15 0 3 3 0
Sanderson, Geoff   LW 2006–2007 58 11 18 29 44
Sarrazin, Dick   RW 1968–1970
1971–1972
100 20 35 55 22 4 0 0 0 0
Savage, Andre   C 2002–2003 16 2 1 3 4
Savage, Brian   LW 2005–2006 66 9 5 14 28 6 1 0 1 4
Sbisa, Luca   D 2008–2009 Gjorde debut for Flyers under 2008–09 sesongen
Schmautz, Cliff   RW 1970–1971 30 8 12 20 23
Schock, Danny   LW 1970–1971 14 1 2 3 0
Schultz, Dave   LW 1971–1976 297 51 64 115 1386 61 7 9 16 363 SC-1974, 1975
Seabrooke, Glen   C 1986–1989 19 1 6 7 4
Secord, Al   LW 1988–1989 20 1 0 1 38 14 0 4 4 31
Seidenberg, Dennis   D 2002–2004 92 6 14 20 36 3 0 0 0 0
Selby, Brit   LW 1967–1969 119 25 28 53 47 7 1 1 2 4
Semenov, Anatoli   C 1994–1996 70 4 15 19 20 15 2 4 6 0
Sharp, Patrick   C 2002–2006 66 10 5 15 67 12 1 0 1 2
Siklenka, Mike   RW 2002–2003 1 0 0 0 0
Sillinger, Mike   C 1997–1999 52 11 14 25 24 3 1 0 1 0
Sim, Jon   LW 2005–2006 39 7 7 14 28
Simpson, Reid   LW 1991–1992 1 0 0 0 0
Sinisalo, Ilkka   RW 1981–1990 526 199 209 408 180 66 21 10 31 6
Sirois, Bob   LW 1974–1975 4 1 0 1 4
Sittler, Darryl   C 1981–1984 191 84 94 178 148 10 4 3 7 17 HHOF-1989
Skalde, Jarrod   C 2001–2002 1 0 0 0 2
Skolney, Wade   D 2005–2006 1 0 0 0 2
Slaney, John   D 2001–2002
2003–2004
5 0 2 2 0 1 0 0 0 0
Smith, Derrick   LW 1984–1991 494 80 87 167 338 75 13 11 24 70
Smith, Jason   D 2007–2008 77 1 9 10 86 17 0 2 2 4
Smith, Steve   D 1981–1982
1984–1987
14 0 1 1 15
Smyth, Greg   D 1986–1988 49 1 6 7 192 6 0 0 0 40
Snuggerud, Dave   LW 1992–1993 14 0 2 2 0
Somik, Radovan   LW 2002–2004 113 12 20 32 27 15 2 2 4 10
St. Jacques, Bruno   D 2001–2003 13 0 0 0 4
Stankiewicz, Myron   LW 1968–1969 19 0 5 5 25 1 0 0 0 0
Stanley, Allan   D 1968–1969 64 4 13 17 28 3 0 1 1 4 HHOF-1981
Stanley, Daryl   D 1983–1984
1985–1987
89 2 8 10 216 17 0 0 0 30
Stevens, John   D 1986–1988 9 0 2 2 14
Stevens, Kevin   LW 2000–2001 23 2 7 9 18
Stevenson, Turner   RW 2005–2006 31 1 3 4 45
Stock, P. J.   C 2000–2001 31 1 3 4 78 2 0 0 0 0
Stothers, Mike   D 1984–1988 12 0 1 1 23 5 0 0 0 11
Stratton, Art   C 1967–1968 12 0 4 4 4 5 0 0 0 0
Sulliman, Doug   LW 1988–1990 80 9 10 19 8 4 0 0 0 0
Sutherland, Bill   LW 1967–1971 124 42 29 71 40 11 2 4 6 0
Sutter, Rich   RW 1983–1986 204 36 47 83 381 19 5 0 5 44
Sutter, Ron   C 1982–1991 555 137 222 359 854 69 6 27 33 149
Suzor, Mark   D 1976–1977 4 0 1 1 4
Svoboda, Petr   D 1994–1999 232 10 60 70 320 45 1 13 14 50
Swarbrick, George   LW 1970–1971 2 0 0 0 0
Sykora, Michal   D 2000–2001 49 5 11 16 26 6 0 1 1 0
Taylor, Mark   C 1981–1984 64 8 25 33 24 3 0 0 0 0
Tertyshny, Dmitri   D 1998–1999 62 2 8 10 30 1 0 0 0 2
Therien, Chris   D 1994–2006 753 29 130 159 583 99 2 10 12 68
Thoresen, Patrick   LW 2007–2008 21 0 5 5 8 14 0 2 2 4
Tibbetts, Billy   RW 2001–2002 9 0 1 1 69
Tiley, Brad   D 2000–2001 2 0 0 0 0
Timander, Mattias   D 2003–2004 34 1 4 5 19 18 2 4 6 6
Timonen, Jussi   D 2006–2007 14 0 4 4 6
Timonen, Kimmo   D 2007–2009 80 8 36 44 50 13 0 6 6 8
Tippett, Dave   C 1993–1994 73 4 11 15 38
Tocchet, Rick   RW 1984–1992
1999–2002
621 232 276 508 1817 95 27 33 60 349
Tolpeko, Denis   C 2007–2008 26 1 5 6 24
Tookey, Tim   C 1986–1987 2 0 0 0 0 10 1 3 4 2
Umberger, R. J.   C 2005–2008 228 49 67 116 78 22 11 5 16 12
Upshall, Scottie   RW 2006–2009 79 20 23 43 82 17 3 4 7 44
Vaananen, Ossi   D 2008–2009 Gorde Flyers debute under 2008–09 sesongen
Van Impe, Ed   D 1967–1976 617 19 107 126 892 57 1 11 12 121 SC-1974, 1975
FHOF 1993
Vandermeer, Jim   D 2002–2004
2007–2008
47 5 3 8 52 8 0 1 1 9
Ververgaert, Dennis   RW 1978–1980 95 23 24 47 30 5 0 2 2 2
Vilgrain, Claude7   LW 1993–1994 2 0 0 0 0
Vopat, Roman   C 1998–1999 48 0 3 3 80
Walz, Wes   C 1991–1992 2 1 0 1 0
Warriner, Todd   LW 2002–2003 13 2 3 5 6
Washburn, Steve   C 1999–2001 4 0 0 0 0
Watson, Jim   D 1972–1982 613 38 148 186 492 101 5 34 39 89 SC-1974, 1975
Watson, Joe   D 1967–1978 746 36 162 198 397 84 3 12 15 82 SC-1974, 1975
FHOF-1996
Weinrich, Eric   D 2001–2004 215 8 45 53 98 18 2 3 5 16
Wells, Jay   D 1988–1990 126 5 35 40 313 18 0 2 2 51
Wesenberg, Brian   RW 1998–1999 1 0 0 0 5
Wesley, Blake   D 1979–1981 52 3 8 11 109
White, Peter   C 1998–2001
2003–2004
104 10 21 31 24 19 0 2 2 0
White, Todd   LW 1999–2000 4 1 0 1 0
Wilkie, Bob   D 1993–1994 10 1 3 4 8
Williams, Gordie   RW 1981–1983 2 0 0 0 2
Williams, Justin   RW 2000–2004 226 43 72 115 108 17 1 5 6 12
Wilson, Behn   D 1978–1983 339 59 155 214 873 43 8 24 32 122
Winnes, Chris   RW 1993–1994 4 0 2 2 0
Wright, Jamie   LW 2002–2003 4 0 0 0 4
Wright, Keith   C 1967–1968 1 0 0 0 0
Wright, Larry   C 1971–1973
1975–1976
38 1 2 3 6
York, Mike   LW 2006–2007 34 4 4 8 8
Young, Tim   C 1984–1985 20 2 6 8 12
Yushkevich, Dmitri   D 1992–1995
2002–2003
215 17 63 80 212 28 2 9 11 14
Zalapski, Zarley   D 1999–2000 12 0 2 2 6
Zeidel, Larry   D 1967–1969 66 1 10 11 74 7 0 1 1 12
Zelepukin, Valeri   RW 1998–2000 151 27 30 57 103 22 2 2 4 16
Zent, Jason   LW 1998–1999 2 0 0 0 0
Zettler, Rob   D 1993–1995 65 0 5 5 103 1 0 0 0 2
Zezel, Peter   C 1984–1989 310 91 170 261 230 56 10 21 31 49
Zhamnov, Alexei   C 2003–2004 20 5 13 18 14 18 4 10 14 8
Zhitnik, Alexei8   D 2006–2007 31 3 10 13 38
Zubrus, Dainius   RW 1996–1999 200 19 43 62 89 24 5 5 10 14

ReferanserRediger