Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1930–1934

Wikimedia-listeartikkel

Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1930–1934 inneholder samtlige landskamper spilt av Norges herrelandslag i fotball i kronologisk rekkefølge i perioden fra januar 1930 til desember 1934.

Norges landskamper 1930Rediger

Nordisk mesterskap, 1. juni 1930

  Norge 6–2 (4–0)   Finland Ullevaal Stadion (Oslo)

Harald Pettersen   12'
Jørgen Juve   17'
Morten Pettersen   30'
Jørgen Juve   42'
Jørgen Juve   66'
Morten Pettersen   88'

Sulo Saario   66'
Gunnar Åström   82'

Norges lag:
Henry Johansen, Egil Brenna Lund, Thaulow Goberg, Finn Berstad, Alexander Olsen, Jacob Berner, Harald Pettersen, Morten Pettersen, Olaf Gundersen, Jørgen Juve, Sverre Berg-Johannesen.


Dommer: Otto Remke
Tilskuere: 13 000

Vennskapskamp, 19. juni 1930

  Norge 3–0 (1–0)   Sveits Ullevaal Stadion (Oslo)

Jørgen Juve   5'
Jørgen Juve   81'
Israel Krupp   88'

Norges lag:
Henry Johansen, Egil Brenna Lund, Thaulow Goberg, Knut Andersen, Alexander Olsen, Jacob Berner, Israel Krupp, Arne Børresen, Olaf Gundersen, Jørgen Juve, Sverre Berg-Johannesen.


Dommer: Alfred Birlem
Tilskuere: 17 000

Nordisk mesterskap, 6. juli 1930

  Sverige 6–3 (4–2)   Norge Stockholms stadion (Stockholm)

Harry Lundahl   5'
Harry Lundahl   13'
Knut Kroon   29'
Albin Dahl   44'
Harry Lundahl   48'
Knut Kroon   56'

Jørgen Juve   16'
Jørgen Juve   42'
Jørgen Juve   47'

Norges lag:
Henry Johansen, Fritz Amundsen, Thaulow Goberg, Finn Berstad, Alexander Olsen, Jacob Berner, Harald Pettersen, Arne Børresen, Olaf Gundersen, Jørgen Juve, Sverre Berg-Johannesen.


Dommer: Johannes Hendrikus de Wolf
Tilskuere: 18 000

Nordisk mesterskap, 21. september 1930

  Norge 1–0 (0–0)   Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Kaare Kongsvik   77'

Norges lag:
Henry Johansen, Finn Berstad, Arthur Johansen, Kjeld Kjos, Alexander Olsen, Jacob Berner, Tor Einar Andersen, Kaare Kongsvik, Olaf Gundersen, Jørgen Juve, Sverre Berg-Johannesen.


Dommer: Harvid Abrahamsson
Tilskuere: 24 500

Vennskapskamp, 2. november 1930

  Tyskland 1–1 (0–0)   Norge Olympiastadion (Wrocław)

Richard Hanke   55'

Alf Nielsen   72'

Norges lag:
Roy Fosdahl, Finn Berstad, Arthur Johansen, Kjeld Kjos, Alexander Olsen, Jacob Berner, Kaare Kongsvik, Arne Børresen, Olaf Gundersen, Jørgen Juve, Alf Nielsen.


Dommer: Hans Boekmann
Tilskuere: 45 000

Norges landskamper 1931Rediger

Nordisk mesterskap, 25. mai 1931

  Danmark 3–1 (0–1)   Norge Idrætsparken (København)

Pauli Jørgensen   69'
Pauli Jørgensen   73'
Knud Christophersen   84' (Straffe)

Jørgen Juve   43' (Straffe)

Norges lag:
Henry Johansen, Finn Berstad, Thaulow Goberg, Bjarne Rosén, Alexander Olsen, Kjeld Kjos, Harald Pettersen, Arne Børresen, Olaf Gundersen, Jørgen Juve, Harry Yven.


Dommer: Willy Guyenz
Tilskuere: 25 000

Vennskapskamp, 21. juni 1931

  Norge 2–2 (1–1)   Tyskland Ullevaal Stadion (Oslo)

Sten Moe   25'
Sten Moe   61'

Josef Bergmaier   1'
Johannes Ludwig   60'

Norges lag:
Henry Johansen, Finn Berstad (Bjarne Larsen fra 31'), Thaulow Goberg, Kjeld Kjos, Alexander Olsen, Rolf Johannessen, Sten Moe, Arne Børresen, Olaf Gundersen, Jørgen Juve, Walter Wallenborg.


Dommer: Ivan Eklind
Tilskuere: 17 000

Nordisk mesterskap, 6. september 1931

  Finland 4–4 (2–3)   Norge Tölö bollplan (Helsingfors)

William Kanerva   3'
Holger Salin   5'
Gunnar Åström   49'
Gunnar Åström   75'

Arne Børresen   9'
Finn Johannesen   24'
Morten Pettersen   32'
Leif Børresen   56'

Norges lag:
Henry Johansen, Nils Eriksen, Thaulow Goberg, Kjeld Kjos, Alexander Olsen, Petter Ravn, Morten Pettersen, Arne Børresen, Finn Johannesen, Leif Børresen, Sverre Berg-Johannesen.


Dommer: Knut Lensing
Tilskuere: 800

Nordisk mesterskap, 27. september 1931

  Norge 2–1 (2–0)   Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Einar Andersen   9'
Jørgen Juve   38'

Evert Hansson   71'

Norges lag:
Henry Johansen, Thaulow Goberg, Arthur Johansen, Ingolf Olsen, Alexander Olsen, Bjarne Pettersen, Einar Andersen, Morten Pettersen, Finn Johannesen (Olaf Gundersen fra 36'), Jørgen Juve, Arne Riberg.


Dommer: Karl Weingärtner
Tilskuere: 28 208

Norges landskamper 1932Rediger

Vennskapskamp, 5. juni 1932

  Norge 3–0 (3–0)   Estland Ullevaal Stadion (Oslo)

Jørgen Juve   12'
Jørgen Juve   20'
Ragnar Pedersen   45'

Norges lag:
Henry Johansen, Finn Berstad, Haakon Walde, Kjeld Kjos, Alexander Olsen, Bjarne Pettersen, Reidar Karlsen, William Eriksen, Finn Johannesen, Jørgen Juve, Ragnar Pedersen.


Dommer: Yrjö Tuhkunen
Tilskuere: 13 000

Nordisk mesterskap, 17. juni 1932

  Norge 2–1 (1–1)   Finland Ullevaal Stadion (Oslo)

Finn Johannesen   20'
Finn Johannesen   51'

Ernst Grönlund   ?'

Norges lag:
Henry Johansen, Egil Brenna Lund, Arvid Syrrist, Kjeld Kjos, Alexander Olsen, Bjarne Pettersen, Einar Andersen, Arne Børresen, Olaf Gundersen, Jørgen Juve, Finn Johannesen.


Dommer: Carl Olsson
Tilskuere: 18 000

Nordisk mesterskap, 1. juli 1932

  Sverige 1–4 (1–1)   Norge Ullevi (Göteborg)

Carl-Erik Holmberg   39' (Straffe)

Jørgen Juve   8'
Jørgen Juve   53'
Sten Moe   69'
Sten Moe   76'

Norges lag:
Henry Johansen, Finn Berstad, Egil Brenna Lund (Nils Eriksen fra 44'), Kjeld Kjos, Alexander Olsen, Bjarne Pettersen, Sten Moe, Arne Børresen, Finn Johannesen, Jørgen Juve, Ragnar Pedersen.


Dommer: Raphaël van Praag
Tilskuere: 22 108

Nordisk mesterskap, 25. september 1932

  Norge 1–2 (0–1)   Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Jørgen Juve   69'

Pauli Jørgensen   35'
Henry Hansen   61'

Norges lag:
Henry Johansen, Finn Berstad, Nils Eriksen, Kjeld Kjos, Alexander Olsen, Bjarne Pettersen, Sten Moe, Arne Børresen, Odd Hoel, Jørgen Juve, Ragnar Pedersen.


Dommer: Reginald G. Rudd
Tilskuere: 32 000

Norges landskamper 1933Rediger

Vennskapskamp, 28. mai 1933

  Norge 1–2 (1–0)   Wales (amatører) Brann Stadion (Bergen)

Helge Helgesen   29'

S. Jones   63'
W. Foulkes   70' (Straffe)

Norges lag:
Henry Johansen, Finn Berstad, Egil Brenna Lund, Kjeld Kjos, Håkon Johansen, Bjarne Pettersen, Arne Svendsen, Arne Børresen, Finn Johannesen, Jørgen Juve, Helge Helgesen.


Dommer: Reginald G. Rudd
Tilskuere: 4 000

Nordisk mesterskap, 11. juni 1933

  Danmark 2–2 (2–2)   Norge Idrætsparken (København)

Eigil Thielsen   14'
Eigil Thielsen   35'

Ragnar Pedersen   33'
Ragnar Pedersen   37'

Norges lag:
Henry Johansen, Nils Eriksen, Egil Brenna Lund, Kjeld Kjos, Jean Louis Bretteville, Didrik Christensen, Birger Steen, Arne Børresen, Sverre Hansen, Jørgen Juve, Ragnar Pedersen.


Dommer: Ivan Eklind
Tilskuere: 28 000

Vennskapskamp, 28. mai 1933

  Norge 4–2 (2–1)   Ungarn (amatører) Ullevaal Stadion (Oslo)

Jørgen Juve   3'
Birger Steen   38'
Jørgen Juve   57'
Sverre Hansen   85'

Stephen Reiter   28'
Solti IV. Joseph   75' (Straffe)

Norges lag:
Henry Johansen, Nils Eriksen, Egil Brenna Lund, Bjarne Rosén, Jean Louis Bretteville, John Bøhleng, Birger Steen, Arne Børresen, Sverre Hansen, Jørgen Juve, Ragnar Pedersen.


Dommer: Carl Ohlsson
Tilskuere: 12 000

Nordisk mesterskap, 3. september 1933

  Finland 1–5 (1–2)   Norge Tölö bollplan (Helsingfors)

Gunnar Åström   32'

Jørgen Juve   20'
Jørgen Juve   36'
Jørgen Juve   46'
Max Viinioksa   53' (Selvmål)
Sverre Hansen   83'

Norges lag:
Henry Johansen, Finn Berstad, Egil Brenna Lund, Kjeld Kjos, Bjarne Rosén, Thorleif Hartung, Birger Steen, Arne Børresen, Sverre Hansen, Jørgen Juve, Arne Yven.


Dommer: Gustaf Ekberg
Tilskuere: 6 271

Nordisk mesterskap, 24. september 1933

  Norge 0–1 (0–0)   Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Gösta Dunker   55'

Norges lag:
Henry Johansen, Nils Eriksen, Egil Brenna Lund, Kjeld Kjos, Bjarne Rosén, Bjarne Pettersen, Birger Steen, Arne Børresen, Sverre Hansen, Jørgen Juve, Ragnar Pedersen.


Dommer: Poul Yssing
Tilskuere: 35 000

Vennskapskamp, 5. november 1933

  Tyskland 2–2 (2–0)   Norge Victoria 96-Platz (Magdeburg)

Ernst Albrecht   8'
Karl Hohmann   33'

Arthur Kvammen   63'
Jørgen Juve   68'

Norges lag:
Henry Johansen, Jørgen Juve, Nils Eriksen, Kjeld Kjos, Jean Louis Bretteville, Bernhard Lund, Reidar Kvammen, Arne Børresen, Arthur Kvammen, Jørgen Hval, Olaf Gundersen.


Dommer: Johannes van Moorsel
Tilskuere: 40 000

 
Karl Hohmann gjør 2–0 for Tyskland

Norges landskamper 1934Rediger

Vennskapskamp, 10. juni 1934

  Norge 4–0 (2–0)   Østerrike (amatører) Ullevaal Stadion (Oslo)

Jørgen Juve   4'
Sverre Berglie   15'
Thorleif Svendsen   48'
Sverre Berglie   75'

Norges lag:
Henry Johansen, Nils Eriksen, Øivind Holmsen, Kjeld Kjos, Jørgen Juve, Arne Børresen, Birger Steen, William Danielsen, Sverre Hansen, Sverre Berglie, Thorleif Svendsen.


Dommer: Gustaf Ekberg
Tilskuere: 20 000

Nordisk mesterskap, 1. juli 1934

  Sverige 3–3 (2–3)   Norge Stockholms stadion (Stockholm)

Emil Karlsson   5'
Sven Andersson   13' (Straffe)
Bertil Ericsson   55'

Morten Pettersen   17'
Thorleif Svendsen   29'
Birger Pedersen   39'

Norges lag:
Henry Johansen, Jørgen Juve, Øivind Holmsen, Kjeld Kjos, Bjarne Rosén, Morten Pettersen, Reidar Kvammen, Arne Børresen, Sverre Hansen, Birger Pedersen, Thorleif Svendsen.


Dommer: Sophus Hansen
Tilskuere: 20 000

Nordisk mesterskap, 2. september 1934

  Norge 4–2 (4–1)   Finland Ullevaal Stadion (Oslo)

Sverre Berglie   14'
Sverre Berglie   21'
Reidar Kvammen   24'
Sverre Hansen   26'

Albin Lönnberg   27'
Albin Lönnberg   67'

Norges lag:
Roy Fosdahl, Jørgen Juve, Nils Eriksen, Kjeld Kjos, Kristian Henriksen, Bernhard Lund, Reidar Kvammen, Arne Børresen, Sverre Hansen, Sverre Berglie, Thorleif Svendsen.


Dommer: Einer Ulrich
Tilskuere: 15 000

Nordisk mesterskap, 23. september 1934

  Norge 3–1 (0–0)   Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Sverre Berglie   64'
Sverre Hansen   78'
Sverre Hansen   88'

Carl Lundsteen   57'

Norges lag:
Henry Johansen, Nils Eriksen, Øivind Holmsen, Kjeld Kjos, Jørgen Juve, Bernhard Lund, Reidar Kvammen, Arne Børresen, Sverre Hansen, Sverre Berglie, Walter Wallenborg.


Dommer: Ivan Eklind
Tilskuere: 30 000

Eksterne lenkerRediger