Liste over American Idol-finalister

Wikimedia-listeartikkel

Liste over American Idol-finalister er en liste over resultater i de forskjellige sesongene i det amerikanske TV-programmet American Idol.

Sesong 1Rediger

 
Kelly Clarkson, vinner sesong 1
Sesong 1 (2002)
Kelly Clarkson Vinner
Justin Guarini 2 plass
Nikki McKibbin 3 plass
Tamyra Gray 4 plass
R. J. Helton 5 plass
Christina Christian 6 plass
Ryan Starr 7 plass
A.J. Gil 8 plass
Jim Verraros 9 plass
EJay Day 10 plass

Sesong 2Rediger

 
Ruben Studdard, vinner sesong 2
Sesong 2 (2003)
Ruben Studdard Vinner
Clay Aiken 2 plass
Kimberley Locke 3 plass
Josh Gracin 4 plass
Trenyce 5 plass
Carmen Rasmusen 6 plass
Kimberly Caldwell 7 plass
Rickey Smith 8 plass
Corey Clark Diskvalifisert
Julia DeMato 10 plass
Charles Grigsby 11 plass
Vanessa Olivarez 12 plass

Sesong 3Rediger

 
Fantasia Barrino, vinner sesong 3
Sesong 3 (2004)
Fantasia Barrino Vinner
Diana DeGarmo 2 plass
Jasmine Trias 3 plass
La Toya London 4 plass
George Huff 5 plass
John Stevens 6 plass
Jennifer Hudson 7 plass
Jon Peter Lewis 8 plass
Camile Velasco 9 plass
Amy Adams 10 plass
Matthew Rogers 11 plass
Leah LaBelle 12 plass

Sesong 4Rediger

 
Carrie Underwood, vinner sesong 4
Sesong 4 (2005)
Carrie Underwood Vinner
Bo Bice 2 plass
Vonzell Solomon 3 plass
Anthony Fedorov 4 plass
Scott Savol 5 plass
Constantine Maroulis 6 plass
Anwar Robinson 7 plass
Nadia Turner 8 plass
Nikko Smith 9 plass
Jessica Sierra 10 plass
Mikalah Gordon 11 plass
Lindsey Cardinale 12 plass

Sesong 5Rediger

 
Taylor Hicks, vinner sesong 5
Sesong 5 (2006)
Taylor Hicks Vinner
Katharine McPhee 2 plass
Elliott Yamin 3 plass
Chris Daughtry 4 plass
Paris Bennett 5 plass
Kellie Pickler 6 plass
Ace Young 7 plass
Bucky Covington 8 plass
Mandisa 8 plass
Lisa Tucker 10 plass
Kevin Covais 11 plass
Melissa McGhee 12 plass

Sesong 6Rediger

 
Jordin Sparks, vinner sesong 6
Sesong 6 (2007)
Jordin Sparks Vinner
Blake Lewis 2 plass
Melinda Doolittle 3 plass
LaKisha Jones 4 plass
Chris Richardson 5 plass
Phil Stacey 6 plass
Sanjaya Malakar 7 plass
Haley Scarnato 8 plass
Gina Glocksen 9 plass
Chris Sligh 10 plass
Stephanie Edwards 11 plass
Brandon Rogers 12 plass

Sesong 7Rediger

 
David Cook, vinner sesong 7
Sesong 7 (2008)
David Cook Vinner
David Archuleta 2 plass
Syesha Mercado 3 plass
Jason Castro 4 plass
Brooke White 5 plass
Carly Smithson 6 plass
Kristy Lee Cook 7 plass
Michael Johns 8 plass
Ramiele Malubay 9 plass
Chikezie 10 plass
Amanda Overmyer 11 plass
David Hernandez 12 plass

Sesong 8Rediger

 
Kris Allen, vinner sesong 8 (2009)
Sesong 8 (2009)
Kris Allen Vinner
Adam Lambert 2 plass
Danny Gokey 3 plass
Allison Iraheta 4 plass
Matt Giraud 5 plass
Anoop Desai 6 plass
Lil Rounds 7 plass
Scott MacIntyre 8 plass
Megan Joy Corkrey 9 plass
Michael Sarver 10 plass
Alexis Grace 11 plass
Jorge Nuñez 12 plass
Jasmine Murray 13 plass

Sesong 9Rediger

 
Lee DeWyze, vinner sesong 9 (2010)
Sesong 9 (2010)
Lee DeWyze Vinner
Crystal Bowersox 2 plass
Casey James 3 plass
Michael Lynche 4 plass
Aaron Kelly 5 plass
Siobhan Magnus 6 plass
Tim Urban 7 plass
Katie Stevens 8 plass
Andrew Garcia 9 plass
Didi Benami 10 plass
Paige Miles 11 plass
Lacey Brown 12 plass

Sesong 10Rediger

 
Scotty McCreery, vinner sesong 10
Sesong 10 (2011)
Scotty McCreery Vinner
Lauren Alaina 2 plass
Haley Reinhart 3 plass
James Durbin 4 plass
Jacob Lusk 5 plass
Casey Abrams 6 plass
Stefano Langone 7 plass
Paul McDonald 8 plass
Pia Toscano 9 plass
Thia Megia 10 plass
Naima Adedapo 11 plass
Karen Rodriguez 12 plass
Ashthon Jones 13 plass

Sesong 11Rediger

 
Phillip Phillips vinner sesong 11
Sesong 11 (2012)
Phillip Phillips Vinner
Jessica Sanchez 2 plass
Joshua Ledet 3 plass
Hollie Cavanagh 4 plass
Skylar Laine 5 plass
Elise Testone 6 plass
Colton Dixon 7 plass
DeAndre Brackensick 8 plass
Heejun Han 9 plass
Erika Van Pelt 10 plass
Shannon Magrane 11 plass
Jermaine Jones Diskvalifisert
Jeremy Rosado 13 plass

Sesong 12Rediger

Sesong 12 (2013)
Candice Glover Vinner
Kree Harrison 2 plass
Angie Miller 3 plass
Amber Holcomb 4 plass
Janelle Arthur 5 plass
Lazaro Arbos 6 plass
Burnell Taylor 7 plass
Devin Velez 8 plass
Paul Jolley 9 plass
Curtis Finch, Jr. 10 plass

Sesong 13Rediger

Sesong 13 (2014)
Caleb Johnson Vinner
Jena Irene 2 plass
Alex Preston 3 plass
Jessica Meuse 4 plass
Sam Woolf 5 plass
C.J. Harris 6 plass
Dexter Roberts 7 plass
Malaya Watson 8 plass
Majesty Rose 9 plass
MK Nobilette 10 plass
Ben Briley 11 plass
Emily Priz 12 plass
Kristen O'Connor 13 plass

Sesong 14Rediger

Sesong 14 (2015)
Nick Fradiani Vinner
Clark Beckham 2 plass
Jax 3 plass
Rayvon Owen 4 plass
Tyanna Jones 5 plass
Quentin Alexander 6 plass
Joey Cook 7 plass
Qaasim Middleton 8 plass
Daniel Seavey 9 plass
Maddie Walker 10 plass
Adanna Duru 11 plass
Sarina-Joi Crowe 12 plass

Sesong 15Rediger

Sesong 15 (2016)
Trent Harmon Vinner
La'Porsha Renae 2 plass
Dalton Rapattoni 3 plass
Mackenzie Bourg 4 plass
Sonika Vaid 5 plass
Tristan Mclntosh 6 plass
Lee Jean 7 plass
Avalon Young 8 plass
Gianna Isabella 9 plass
Olivia Rox 10 plass

Sesong 16Rediger

Sesong 16 (2018)
Maddie Poppe Vinner
Caleb Lee Hutchinson 2 plass
Gabby Barrett 3 plass
Cade Fohener 4 plass
Michael J. Woodard 5 plass
Jurnee 6 plass
Catie Turner 7 plass
Dennis Lorenzo 8 plass
Michelle Sussett 9 plass
Ada Vox 10 plass
Jonny Brenns 11 plass
Marcio Donaldson 12 plass
Garrett Jacobs 13 plass
Mara Justine 14 plass

Sesong 17Rediger

Sesong 17 (2019)
Laine Hardy Vinner
Alejandro Aranda 2 plass
Madison VanDenburg 3 plass
Laci Kaye Booth 4 plass
Wade Cota 5 plass
Jeremiah Lloyd Harmon 6 plass
Walker Burroughs 7 plass
Alyssa Raghu 8 plass
Dimitrius Graham 9 plass
Uché Ndubizu 10 plass
Evelyn Cormier 11 plass
Ashley Hess 12 plass
Eddie Island 13 plass
Riley Thompson 14 plass

Sesong 18Rediger

Sesong 18 (2020)
Just Sam Vinner
Arthur Gunn 2 plass
Dillon James 3 plass
Francisco Martin 4 plass
Jonny West 5 plass
Louis Knight 6 plass
Julia Gargano 7 plass
Grace Leer 8 plass
Jovin Webb 9 plass
Makayla Phillips 10 plass
Sophia James 11 plass

Sesong 19Rediger

Sesong 19 (2021)
Chayce Beckham Vinner
Willie Spence 2 plass
Grace Kinstler 3 plass
Casey Bishop 4 plass
Caleb Kennedy 5 plass
Arthur Gunn 6 plass
Hunter Metts 7 plass
Cassandra Coleman 8 plass
Deshawn Goncalves 9 plass
Alyssa Wray 10 plass
Ava August 11 plass
Brennan "Beane" Hepler 12 plass
Madison Watkins 13 plass

Sesong 20Rediger

Sesong 20 (2022)
Noah Thompson Vinner
HunterGirl 2 plass
Leah Marlene 3 plass
Nicolina 4 plass
Fritz Hager 5 plass
Jay 6 plass
Christian Guardino 7 plass
Emyrson Flora 8 plass
Lady K 9 plass
Mike Parker 10 plass
Tristen Gressett 11 plass
Dan Marshall 12 plass
Allegra Miles 13 plass
Ava Maybee 14 plass