Lisa Nilsson

svensk sanger
Lisa Nilsson
Lisa Nilsson på Malmöfestivalen 2004.jpg
Født13. august 1970[1]Rediger på Wikidata (50 år)
Tyresö kommuneRediger på Wikidata
Beskjeftigelse SangerRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata
Utmerkelser KaramelodiktstipendietRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
InstrumentVokal
Aktive år1989
Nettstedhttp://www.lisanilsson.se/
IMDbIMDb

Lisa Nilsson (født 13. august 1970) er en svensk sangerinne

Hun slo igjennom med albumet Himlen runt hörnet i 1992. I 2002 utgav hun albumet Små rum som ble særlig populær i Norge. Hun også kjent for sangen «Mysteriet deg» sunget i duett med Bjørn Eidsvåg.

DiskografiRediger

  • 2006Hotel Vermont 609
  • 2003Samlade sånger 1992-2003
  • 2002Små rum
  • 2000Viva
  • 1995Till Morelia
  • 1995Ticket to Heaven (eng. version av Himlen runt hörnet)
  • 1992Himlen runt hörnet
  • 1991Indestructible
  • 1989Lean On Love

ReferanserRediger

  1. ^ 9. okt. 2017, Lisa Nilsson, 122943

Eksterne lenkerRediger