Åpne hovedmenyen
Line Merethe Nyborg
Født14. desember 1969 (49 år)
Utdannet ved Universitetet i Oslo[1]
Beskjeftigelse Forfatter
Nasjonalitet Norge

Line Merethe Nyborg (født 14. desember 1969) er en norsk romanforfatter, tekstforfatter og manuskonsulent fra Bardu, bosatt i ÅrøysundNøtterøy.

Hun mottok Havmannprisen i 2012 for romanen Du vet ikke hvem jeg er. Alle romanene hennes er gitt ut på Cappelen Damm.

BibliografiRediger

  • 2010: Bare mamma som er Gud
  • 2012: Du vet ikke hvem jeg er
  • 2015: For deg, for deg alene
  • 2017: Det andre barnet
  • 2019: Hund som ser ned

ReferanserRediger

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger