Åpne hovedmenyen
Leszek Engelking
Leszek Engelking Literatura na Swiecie Prize June 25 2009 Fot Mariusz Kubik 01.JPG
Født2. februar 1955 (64 år)
Bytom
Utdannet ved Faculty of Polish Studies at the University of Warsaw
Beskjeftigelse Skribent, språkforsker, lyriker, oversetter, litteraturkritiker
Nasjonalitet Polen
Medlem av Łódzkie Towarzystwo Naukowe, Polish PEN Club
Utmerkelser Polens orden for kulturelle fortjenster, Premia Bohemica (2003)

Leszek Engelking (født 2. februar 1955 i Bytom i Øvre Schlesien i Polen) er en polsk dikter, forfatter, kritiker, litteraturhistoriker og oversetter.

BibliografiRediger

  • Szczęście i inne prozy, 2007
  • Autobus do hotelu Cytera, 1979
  • Haiku własne i cudze, 1991
  • Mistrzyni kaligrafii i inne wiersze, 1994
  • Dom piąty, 1997
  • I inne wiersze, 2000
  • Muzeum dzieciństwa, 2011
  • Komu kibicują umarli?, 2013
  • Suplement, 2016

Eksterne lenkerRediger