Leszek Engelking

Leszek Engelking
Leszek Engelking Literatura na Swiecie Prize June 25 2009 Fot Mariusz Kubik 01.JPG
Født2. februar 1955Rediger på Wikidata (65 år)
BytomRediger på Wikidata
Utdannet ved Faculty of Polish Studies at the University of WarsawRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skribent, lingvist, lyriker, oversetter, litteraturkritikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet PolenRediger på Wikidata
SpråkPolsk, spansk
Medlem av Łódzkie Towarzystwo Naukowe, Polish PEN ClubRediger på Wikidata
Utmerkelser Polens orden for kulturelle fortjenster, Premia Bohemica (2003)Rediger på Wikidata

Leszek Engelking (født 2. februar 1955 i Bytom i Øvre Schlesien i Polen) er en polsk dikter, forfatter, kritiker, litteraturhistoriker og oversetter.

BibliografiRediger

  • Szczęście i inne prozy, 2007
  • Autobus do hotelu Cytera, 1979
  • Haiku własne i cudze, 1991
  • Mistrzyni kaligrafii i inne wiersze, 1994
  • Dom piąty, 1997
  • I inne wiersze, 2000
  • Muzeum dzieciństwa, 2011
  • Komu kibicują umarli?, 2013
  • Suplement, 2016

Eksterne lenkerRediger