Leif Dybendal

norsk musiker

Leif Dybendal (født 17. april 1961) i Åsnes kommune er en norsk musiker.

Leif Dybendal
Født17. apr. 1961Rediger på Wikidata (61 år)
VålerRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Musiker, gitaristRediger på Wikidata
Ektefelle Gro Anita DybendalRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Utmerkelser Gullskoen (2012)Rediger på Wikidata
Musikalsk karriere
InstrumentGitar, vokal

Han er best kjent som låtskriver, vokalist og gitarist i dansebandet Contrazt som ble startet i 2004.[1] Han har også vært medlem av gruppene Spiritus, The Product, Voyage, Sats, Per Ivars Orkester og Gunnar Fjeldseth Band.

DiskografiRediger

  • Tæpp atte dæra (1991)
  • Elske lite grann (1994)
  • Det er hælj (2001)
  • Minnenes Cafè (2002)
  • Fullt og Helt (2003)
  • Kan du prøve å forstå (2006)
  • Leve livet (2007)
  • Sommernatt (2008)
  • Uten kart og kompass ( 2009)
  • Ser på verden (2010)
  • Har det på G (2011)
  • Contrazt i hundre (2012)
  • På vår måte (2013)
  • Jul med Contrazt (2013)
  • Hælj (2015)
  • Før sola går ned (2016)
  • Luksusliv... (2017)
  • Kalas (2019)

ReferanserRediger

  1. ^ I studio og klar for siste innspurt Arkivert 16. november 2017 hos Wayback Machine. De Danseglade
 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.