Koinonia var et kristent jazz-band som ga ut mange album fra 1982 og fram til 1990, da bandet ble oppløst. Innspillingene var hovedsakelig instrumentale.

Bandet besto av musikere som bodde i Los Angeles:

DiskografiRediger

Koinonias album inkluderer:[1]

  • More than a feelin' (1982)
  • Celebration (1984)
  • Frontline (1986)
  • Koinonia (1989)
  • Pilgrim´s Progression (1991)

I 2005 ble et opptak fra en konsert i Göteborg kalt «Celebrate In Gothenburg» (1983) utgitt på DVD.[2]

ReferanserRediger

  1. ^ «Koinonia». A Closer Look. Besøkt 4. januar 2007.  Har en mer fyldig diskografi.
  2. ^ «Celebrate In Gothenburg». Arkivert fra originalen 28. september 2007.  på Townsend Records webside.