In the Woods…

norsk progressivt ekstremmetal-band

In the Woods... var et norsk progressivt ekstremmetal-band fra Kristiansand. Bandet ble etablert i 1992.

DiskografiRediger

  • Isle of Men (demo), 1993
  • Rehearsal (demo), 1993
  • Heart of the Ages (album), 1995
  • White Rabbit (singel), 1996
  • A Return to the Isle of Men (demo), 1996
  • Omnio (album), 1997
  • Let There Be More Light (singel), 1998
  • Strange In Stereo (album), 1999
  • Epitaph (singel), 2000
  • Three Times Seven on a Pilgrimage (samlealbum), 2000
  • Live At The Caledonien Hall (konsertalbum), 2003

Eksterne lenkerRediger

 Denne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.