Åpne hovedmenyen
Frog Pocket
Beskjeftigelse Musiker
Nasjonalitet Storbritannia

Frog Pocket er artistnavnet til John Charles Wilson, en skotsk elektronisk musiker fra Ayr, for tiden knyttet til Mike Paradinas' plateselskap Planet Mu.

Han startet sitt eget plateselskap, Mouthmoth i 1999, og har senere samarbeidet med Benbecula Records om utgivelser.

Hans liveopptredener er ofte meget energiske, og inkluderer ofte fele, gitar og vokal med beats i bakgrunnen.[1]

DiskografiRediger

  • 1999 You're The One For Me
  • 2000 Illustrated By Carol Meldrum
  • 2000 My Favourite
  • 2003 Fir Faas / Eyewarm
  • 2003 Moon Mountain of The Fords
  • 2005 Gonglot
  • 2007 Come On Primates Show Your Teeth!
  • 2012 Frog and the Volcano!

ReferanserRediger

  1. ^ «Frog Pocket». Benbecula Records. Besøkt 7. februar 2008.