Åpne hovedmenyen
Eirik Smidesang Slåen
Født14. august 1979 (40 år)
Beskjeftigelse Filmregissør
Nasjonalitet Norge

Eirik Smidesang Slåen (født 14. august 1979Lillehammer) er en norsk produsent, regissør og manusforfatter.

Han har blant annet produsert filmatiseringen av Thorbjørn Egners Dyrene i Hakkebakkeskogen for Qvisten Animation som vant Amanda for beste barnefilm i 2017[1], Kaptein Sabeltann og den magiske diamant som kommer på kino høsten 2019 og co-produsert Rune Denstad Langlos Welcome to Norway med Motlys. Han har også regissert flere kortfilmer.

FilmografiRediger

  • 2004- Ringens Disipler (regissør, dokumentar)
  • 2005Maurice U. (regissør, kortfilm)
  • 2007Citizen X (regissør, kortfilm)
  • 2008Ghosts (regissør/produsent, novellefilm)
  • 2011The Knife (regissør, kortfilm)
  • 2016 - Welcome to Norway (co-produsent, spillefilm)
  • 2016 - Dyrene i Hakkebakkeskogen (produsent, spillefilm)

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)