Egil Johansson

norsk forfatter og visesanger
Egil Johansson
Født13. august 1951Rediger på Wikidata (68 år)
MandalRediger på Wikidata
Ektefelle Elin PrøysenRediger på Wikidata
Beskjeftigelse LåtskriverRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Egil Johansson (født 13. august 1951 i Mandal) er en norsk forfatter og visesanger. Han er gift med Elin Prøysen som han også har utgitt flere plater sammen med. Egil Johansson har oversatt flere bøker for Fabritius Forlag og deltatt i produksjon av Norsk Musikkleksikon og Faktum Forlags ettbinds leksikon.

DiskografiRediger

  • 1977: Prøysen for to, med Elin Prøysen
  • 1978: Med et smil, med Elin Prøysen
  • 1981: Nå swinger vi, med Elin Prøysen
  • 2007: Dans med Prøysen, med Elin Prøysen

BibliografiRediger

  • 1979: Med et smil – visebok
  • 1980: Naturens hevn – ungdomsroman
  • 1981: Fjellets hemmelighet – ungdomsroman
  • 1983: En smilende gitar – visebok (sammen med Elin Prøysen)

Eksterne lenkerRediger