Diskusjon:MF «Smørbukk»

Siste kommentar: for 5 år siden av InternetArchiveBot i emnet Endret eksterne lenker

Nesoddbåtene vs. Tide Sjø

rediger

Jeg har ikke fått med meg at Nesoddbåtene ikke lenger er Nesoddbåtene. Greit nok at det står i artiklene om båtene at de eies av Tide Sjø, men jeg synes vi skal ta vare på historien. Hva med en kort setning om at de tidligere var en del av Nesoddbåtene, men fra den og den dato er Tide Sjø? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 23. des 2010 kl. 19:25 (CET)

Setningen «Smørbukk», Nesoddbåten, er en passasjerferge som er reserve for båter i rutetrafikk mellom Nesodden og Oslo (Aker Brygge) er ukorrekt, nærmest meningsløs. Smørbukk var ett av mange skip i flåten da Nesoddbåtene ble operert av Nesodden-Bundefjord Dampskipsselskap, nå er hele flåten byttet ut til fartøy eiet av Tide Sjø. Trafikksambandet omtales fortsatt som Nesoddbåtene.
Mvh ex-Nesodding TorSch 23. des 2010 kl. 20:33 (CET)
He he he... har fått med meg det siste. Takk for at du ordner opp. ;-) Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 23. des 2010 kl. 20:52 (CET)

Endret eksterne lenker

rediger

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen MF «Smørbukk». Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. apr. 2019 kl. 07:38 (CEST)Svar

Tilbake til siden «MF «Smørbukk»».