Diskusjon:Liste over kvinnelandslag i fotball

Siste kommentar: for 1 år siden av InternetArchiveBot i emnet Endret eksterne lenker
Gode lister og portaler Liste over kvinnelandslag i fotball er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


men Zanzibar, hvor er nå det.... rediger

(Fotnote 39): Zanzibar er ikke godkjent av FIFA, og de har heller ikke noe kvinnelandslag, men det foregår fotball for kvinner på Zanzibar.

Zanzibar har vel heller ikke grunnlag for noe "landslag" i og med at provinsen er en del av Tanzania - som har landslag. TorSch 14. jan 2010 kl. 06:23 (CET)

Færøyene er del av Danmark, Skottland del av Storbriannia og så videre. Zanzibar har svært strenge regler i forhold til hva kvinner kan gjøre. Jeg vet ikke om Zanzibar er et VIVA-land, men jeg tror de vurderer det. Ikke at VIVA-land har noe her å gjøre heller. Jeg velger å la innførselen stå til jeg har gjort en sak enten under egen post eller under Tanzainias landslag.Andreas Kolle 8. okt 2010 kl. 17:58 (CEST)

God liste? rediger

Jeg lurer på om denne lista har potensiale til å bli en God liste. Den trenger en litt lengre ingress, og en kvalitetssikring av opplysningene, men ellers virker den god, men god kvalitet i de underliggende artiklene.

Riktignok kreves det vanligvis av ei god liste at den ikke skal ha røde lenker, men her er jo de røde lenkene en poengert del av oppsettet i lista: fotballforbund uten kvinnelandslag. Mvh MHaugen 7. okt 2010 kl. 13:24 (CEST)

Gi meg litt tid til å flikke på den og se om jeg kan gjøre noe med i hvert fall noen av de røde linkene (og revurdere Zanzibar), så tåler den kanskje krav til god liste.Andreas Kolle 8. okt 2010 kl. 17:46 (CEST)
Fine greier! Men som sagt: Hvis det ikke finnes kvinnelandslag i de aktuelle landene, så er jo rødlenkene høyst berettiget! Mvh MHaugen 9. okt 2010 kl. 20:24 (CEST)
Kanskje det er mulig å ønske seg et nytt andre avsnitt i innledningen som er en slags sammendrag av lista!? Noe a la
Det er pr oktober 2010 nnn land/fotballforbund som stiller egne kvinnelandslag. Den første kvinnelandslagskampen ble spilt i 19??, og veksten i antall lag har vært rask. Til VM i 19?? kjempet nnn lag om å delta, og dette hadde økt til nnn lag i 200?.
Til sammenligning spilles det ligafotball for kvinner i nnn land.
Mulig at det er vanskelig å skaffe disse tallene, i så fall kan det kanskje finnes andre tall som viser et sammendrag av vekst og utbredelse. Det er i alle fall ønskelig med en slik sak i starten av ei liste. Mvh MHaugen 10. okt 2010 kl. 22:01 (CEST)
Den er grei! Jeg tenkte jeg skulle konsentrere meg i hovedsak om å fikse på rødlenker først, men jeg kan jo stjele fra Fotball for kvinner (jeg er helt sikker på at jeg tilgir meg selv for det) for å krydre innledningen. Jeg hadde også tenkt til å la meg inspirere i enda større grad av den engelske listen over herrelandslag. Men først må jeg grave opp informasjon om Mosambiks, de amerikanske jomfruøyenes og diverse andre landslag. Den er nok i rødeste laget hittil. Takk for god feedback hittil! Andreas Kolle 11. okt 2010 kl. 08:01 (CEST)

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over kvinnelandslag i fotball. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. jul. 2017 kl. 17:12 (CEST)Svar

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over kvinnelandslag i fotball. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2021 kl. 16:35 (CEST)Svar

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 47 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over kvinnelandslag i fotball. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. des. 2021 kl. 18:40 (CET)Svar

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over kvinnelandslag i fotball. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. feb. 2023 kl. 14:56 (CET)Svar

Tilbake til siden «Liste over kvinnelandslag i fotball».