Åpne hovedmenyen
Christoph Brüx
Christoph Brüx.JPG
Født13. desember 1965 (53 år)
Sonsbeck
Beskjeftigelse
9 oppføringer
Nasjonalitet Tyskland
Musikalsk karriere
Sjangerrock
Instrumentpiano
Nettstedhttp://www.dolphin-sound.com
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Christoph Brüx (født 13. desember 1965 i Sonsbeck, Nordrhein-Westfalen, Tyskland) er tysk en komponist, pianist og plateprodusent.

Innhold

Prosjekter (utvalg)Rediger

Bandas de músicaRediger

Medlemmer: Sofie St. Claire, Matthias Menck, Christoph Brüx

  • Dolphin Sound[2]

Medlemmer: Christoph Brüx, Matthias Menck

Diskografi (utvalg)[3]Rediger

Rok Umělec Název
1993 SMC Unity Move'n Groove
1994 SMC Unity Make It Happen
1995 Matthias Reim Tina geht tanzen (Antidrogues cançó)[4]
1995 Matthias Reim Ist das Liebe?
1995 Matthias Reim Alles klar
1996 Dolphin Sound The Circle
1997 Matthias Reim Wenn du gehen willst, musst du gehen
1997 Matthias Reim Das erste Mal
1998 Sweet Sour Pick A Number
2000 The Underdog Project Summer jam[5]
2000 The Underdog Project Tonight
2001 Double M. Featuring Sophie* - Friday Nite
2001 Brooklyn Bounce Born To Bounce (Music Is My Destiny)
2002 Bro'Sis All I Wanna Know[6]
2002 Bro'Sis Let Me Know
2002 The Underdog Project I Can't Handle It (Alex K Mix)
2003 The Underdog Project Winter Jam
2003 Vanessa S Shining
2003 No Angels Angel of Mine
2004 Novastar (2) Summerjam
2005 18auf12 feat. Gary Krosnoff Back to St. Pauli
2006 Tony Cook & The Trunk-O-Funk Cash Advance[7]
2007 Alex Prinz u.a. Try to write a lovesong (Ambient)[8]
2010 18auf12: 100 anys FC St. Pauli One Hundred Beers (Un Cent Beers)[9]

FilmografiRediger

  • Für die Familie (Per a la família) Kortfilm, Tyskland 2004
  • Alina TV sèrie,[10] Tyskland 2005
  • Alinas Traum (somni de Alina) Famílies pel lícula, Tyskland 2005

Relaterte artisterRediger

  • No Angels
  • Matthias Reim
  • Bro'Sis
  • The Underdog Project
  • Brooklyn Bounce
  • Vanessa S.
  • Anke Engelke
  • Marc et Claude
  • Double M
  • Kool & The Gang
  • Matthias Menck
  • Thomas Hettwer
  • Tina Turner
  • Niklas Schmidt
  • David Hasselhoff
  • Bonnie Tyler
  • Blümchen
  • Rainhard Fendrich
  • Anna David
  • Tony Cook
  • Moloko
  • Al Jarreau

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger