Blue er et engelsk boyband. De kom ut med sitt første album i 2001 og var aktive til 2005 da de bestemte seg for å satse på solokarrier. I april 2009 ble de gjenforent for å dra på en ny turné.[1]

Blue
Blue (6100521867).jpg
OpphavLondon, Storbritannia (2000)
SjangerPopulærmusikk
Aktive år2000
PlateselskapInnocent Records
Nettstedhttp://www.officialblue.com/
Medlemmer
Simon Webbe

MedlemmerRediger

DiskografiRediger

AlbumRediger

  • All Rise (2001)
  • One Love (2002)
  • Guilty (2003)
  • Best Of Blue – samlealbum (2004)
  • 4Ever Blue – samlealbum (2005)
  • The Platinum Collection – samlealbum (2006)
  • The Collection – samlealbum (2007)
  • Ultimate Blue – samlealbum (2012)
  • Roulette (2013)

ReferanserRediger

  1. ^ «All Rise (from the ashes): Boy band Blue reunite after four years» (engelsk). 28. april 2009. Besøkt 7. oktober 2014. 

Eksterne lenkerRediger

Utmerkelser og prestasjoner
Forgjenger :
Josh Dubovie
med «That Sounds Good to Me»


Storbritannia i Eurovision Song Contest
2011
Etterfølger :
Engelbert Humperdinck
med «Love Will Set You Free»
 Denne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.