Bill Skarsgård

svensk skuespiller

Bill Istvan Günther Skarsgård (født 9. august 1990 i Stockholm) er en svensk skuespiller.

Bill Skarsgård
Bill Skarsgård (43620734441) (cropped).jpg
Født9. aug. 1990[1][2]Rediger på Wikidata (31 år)
StockholmRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller, fjernsynsskuespillerRediger på Wikidata
Far Stellan SkarsgårdRediger på Wikidata
Mor My SkarsgårdRediger på Wikidata
Søsken Gustaf Skarsgård, Valter Skarsgård, Alexander SkarsgårdRediger på Wikidata
Barn DatterRediger på Wikidata
Nasjonalitet New YorkRediger på Wikidata

FilmografiRediger

År Tittel Rolle Kommentarer
2000 Järngänget Klasse
2002 Pappa polis Tony Miniserie
2007 Myskväll Victor Kortfilm
2008 Pigan brinner! Tonårs-Nosferatu Kortfilm
Arn – Riket vid vägens slut Erik
2009 Kenny Begins Pontus
Livet i Fagervik Mårten
2010 I rymden finns inga känslor Simon
Himlen är oskyldigt blå Martin
Arn Erik
2011 Kronjuvelerna Richard Persson
Simon och ekarna Simon Larsson
2012 Anna Karenina Captain Machouten
2013 Victoria Otto
2013-2015 Hemlock Grove Roman Godfrey TV-serie
2016 Allegiant Matthew
A Stone Appears Man Kortfilm
2017 Atomic Blonde Merkel
Alteration Alejandro Kortfilm
Det Pennywise / Det
Battlecreek Henry
Trollvinter i Mumindalen Mumintroll Stemme
2018 Deadpool 2 Axel Cluney / Zeitgeist
Castle Rock The Kid TV-serie
Assassination Nation Mark/Mark
2019 det del 2 Pennywise / Det

ReferanserRediger

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 4. mai 2014[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Filmportal.de, Filmportal-ID 584a0f336bb74da28eab45024bc40363, besøkt 9. oktober 2017[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger