Bård Breien

Bård Breien
Født28. november 1971Rediger på Wikidata (49 år)
NorgeRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Filmregissør, manusforfatter, filmprodusentRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Bård Breien (født 28. november 1971) er en norsk regissør og manusforfatter, mest kjent for å ha skrevet og regissert Kunsten å tenke negativt fra 2006. Denne filmen ble han tildelt en pris for beste regi ved den internasjonale filmfestivalen i Karlovy Vary i 2007.

FilmografiRediger

År Tittel Merknad
2013 Detektiv Downs Regi, manus
2006 Kunsten å tenke negativt Regi, manus
2003 Franks prolaps (kortfilm) Regi, manus, produsent
2003 Solstikk (kortfilm) Manus
2002 Que será, será (kortfilm) Manus

ReferanserRediger


Eksterne lenkerRediger