Avatar (band)

Avatar er et melodisk death metal-band fra Göteborg.

Avatar
Avatar - Rock am Ring 2018-5867.jpg
OpphavGöteborg, Sverige (2001)
SjangerMelodisk metal
Aktive år2001
Nettstedhttps://avatarmetal.com/
Medlemmer
Johannes Eckerström
Logo
Avatars logo

Bandet ble opprettet 2001 av trommespilleren John Alfredsson og gitaristen Jonas Jarlsby

  • Johannes Eckerström – vokal
  • Jonas Jarlsby – gitar
  • Simon Andersson – gitar
  • Henrik Sandelin – bass
  • John Alfredsson – trommer

DiskografiRediger

DemoRediger

  • 2003 – Personal Observations

EPRediger

  • 2004 – 4 Reasons to Die
  • 2011 – Black Waltz

AlbumRediger

  • 2006 – Thoughts of No Tomorrow
  • 2007 – Schlacht
  • 2009 – Avatar
  • 2012 – Black Waltz
  • 2014 – Hail the Apocalypse
  • 2016 – Feathers and Flesh
  • 2018 – Avatar Country

Eksterne lenkerRediger