Amaury Nolasco

Amaury Nolasco
Amaury Nolasco 10-13-2008.jpg
Født24. desember 1970 (49 år)
Puerto Rico
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller, fjernsynsskuespiller
Nasjonalitet Puerto Rico

Amaury Nolasco (født 24. desember 1970 i Puerto Rico) er en amerikansk skuespiller som er mest kjent for sin rolle i TV-serien Prison Break. Han støttet presidentkampanjen til Barack Obama.

Han hadde egentlig ikke tenkt å bli skuespiller, men han studerte til å bli lege. Etter at han flyttet til New York bestemte han seg for å studere til å bli skuespiller isteden. Da han ble uteksaminert fra universitet i New York, flyttet han til Los Angeles for å fortsette som skuespiller der.

FilmografiRediger

  • Final Breakdown (2002)
  • 2 Fast 2 Furious (2003)
  • Prison Break (2005)
  • Transformers (2007)
  • Street Kings (2007)
  • Max Payne (2008)

Eksterne lenkerRediger