Akira Takasaki

japansk gitarist
Akira Takasaki
Immagine5.jpg
Født22. februar 1961Rediger på Wikidata (59 år)
OsakaRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Gitarist, komponist, trommeslagerRediger på Wikidata
Nasjonalitet JapanRediger på Wikidata
Medlem av LoudnessRediger på Wikidata

Akira Takasaki (jap:高崎 晃) (født 22. februar 1961 i Osaka) er en japansk gitarist, best kjent for å ha startet det japanske heavy metal-bandet Loudness.

Akira Takasaki

Han startet først opp med å spille i bandet Lazy med Munetaka Higuchi.

Da musikkstilen ikke passet han noe særlig, valgte han å starte opp Loudness i 1981.

DiskografiRediger

Soloalbum
Loudness
  • 1981The Birthday Eve
  • 1982Devil Soldier
  • 1983The Law of Devil's Land
  • 1984Disillusion
  • 1985Thunder in the East
  • 1986Lightning Strikes
  • 1986Shadows of War
  • 1987Hurricane Eyes
  • 1989Soldier of Fortune
  • 1991On the Prowl
  • 1992Loudness
  • 1994Heavy Metal Hippies
  • 1997Ghetto Machine
  • 1998Dragon
  • 1999Engine
  • 2001Spiritual Canoe
  • 2001Pandemonium
  • 2002Biosphere
  • 2004Terror Hakuri
  • 2004Racing
  • 2006Breaking the Taboo
  • 2008Metal Mad
  • 2009The Everlasting

Eksterne lenkerRediger