Åpne hovedmenyen
Ajattara
OpphavFinland Finland
Periode1996 – i dag
SjangerBlack metal
Death metal
Doom metal
Aktive år1996
Nettstedwww.ajattara.com
Medlemmer
Pasi «Ruoja» Koskinen
Vesa «Kalmos» Wahlroos
Mynni «Tartunta» Luukkainen
Juha «Tohtori Kuolio» Harju
Tommi «Malakias IV» Lillman
Tidligere medlemmer
Ismo «Ismonster» Liljelund
Tomi «Samuel Lempo» Koivusaari
Toni «Atoni» Laroma
Pekka «Malakias I» Sauvolainen
Jan «Malakias II» Rechberger
Atte «Malakias III» Sarkima
Aki «Akir Kalmo» Räty
Jarmo «Ikkala» Ikala
Kalle «Irstas» Sundström
Janne «Raajat» Immonen


Ajattara er et black/death/doom metal-band fra Finland. Bandet har tatt navnet fra Ajattara, eller Ajatar, som i finsk mytologi er en ond ånd. Ajattara bruker synthesizere for å skape en «grim atmosfære».

BandmedlemmerRediger

  • Pasi «Ruoja» Koskinen – Vokal, gitar og keyboard (1996–)
  • Vesa «Kalmos» Wahlroos – Gitar og ekstravokal (2007–)
  • Mynni «Tartunta» Luukkainen – Gitar (2010–)
  • Juha «Tohtori Kuolio» Harju – Bass og ekstravokal (2007–)
  • Tommi «Malakias IV» Lillman – Trommer (2007–)

Tidligere medlemmerRediger

Gitar
  • Ismo «Ismonster» Liljelund
  • Tomi «Samuel Lempo» Koivusaari
Bassgitar
  • Toni «Atoni» Laroma (1996–2007)
Trommer
  • Pekka «Malakias I» Sauvolainen (1996–2003)
  • Jan «Malakias II» Rechberger (2003–2004)
  • Atte «Malakias III» Sarkima (2004–2007)
Keyboard
  • Aki «Akir Kalmo» Räty
  • Jarmo «Ikkala» Ikala
  • Kalle «Irstas» Sundström (2004–2007)
  • Janne «Raajat» Immonen (2007–2010)

Utvalgt diskografiRediger

  • Itse (2001)
  • Kuolema (2003)
  • Tyhjyys (2004)
  • Äpäre (2006)
  • Kalmanto (2007)
  • Noitumaa (2009)
  • Joululevy (samlealbum, 2009)
  • Murhat (2011)

Eksterne lenkerRediger

 Denne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.