Ahmed Rami

Ahmed Rami
Født12. desember 1946Rediger på Wikidata (73 år)
TafraoutRediger på Wikidata
Utdannet ved École normale supérieureRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skribent, journalistRediger på Wikidata
Parti National Union of Popular ForcesRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata

Ahmed Rami, أحمد رامي, (født 12. desember 1946[1] i Tafraoute i Marokko) er en marokkansk-svensk forfatter som er mest kjent for å benekte Holocaust, og for å ha vært grunnlegger for den nå nedlagte radiokanalen Radio Islam.

BibliografiRediger

  • Ahmed, Berberpojken(Barnbok)
  • 1988 - Vad är Israel?
  • 1989 - Ett liv för frihet : självbiografi
  • 1989 - Israels makt i Sverige : debattbok
  • 1989 - Min väg : [självbiografi]
  • 1990 - Judisk häxprocess i Sverige
  • 1996 - Israel: Falsk varudeklaration
  • 2005 - Tabubelagda tankar

ReferanserRediger

  1. ^ Ahmed Rami. «Hembyn och släkten». Ett liv för frihet: självbiografi. 

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en forfatter, lyriker eller dramatiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.