Agora (band)

Agora er et meksikansk progressiv metal-band, etablert i 1995.

DiskografiRediger

  • 1997: Eternidad De Un Instante: Tercer Acto
  • 2001: Segundo Pasado
  • 2005: Zona De Silencio
  • 2008: Silencio Acústico
  • 2011: Regresa Al Vértigo

MedlemmerRediger

Nåværende
  • Eduardo Contreras – vokal (1996- )
  • Manuel Vázquez – gitar (1996- )
  • Eduardo Carrillo – trommer(1996- )
  • Sergio Aguilar – gitar (1998- )
  • Daniel Villarreal – bassgitar (2004- )
Tidligere
  • Alejandro Romero – gitar (1996–1998)
  • Gilberto Castellanos – vokal (1996–2000)
  • Pablo Lonngi – bassgitar (1998–2004)

Eksterne lenkerRediger