Zendaya Coleman

amerikansk skuespiller og sanger
Zendaya Coleman
Zendaya MTV Awards 2.jpg
FødtZendaya Maree Stoermer Coleman
1. september 1996Rediger på Wikidata (23 år)
OaklandRediger på Wikidata
Utdannet ved Oakland School for the Arts, American Conservatory TheaterRediger på Wikidata
Beskjeftigelse
6 oppføringer
Sanger, danser, modell, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, stemmeskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Musikalsk karriere
Pseudonym(er)Zendaya
SjangerPoprock
InstrumentPiano, vokal
Aktive år2009
PlateselskapHollywood, Republic
Nettstedhttps://zendaya.com/
IMDbIMDb
Notable verk
Spider-Man: Homecoming, Shake It Up, Spider-Man: Far From Home, The Greatest Showman, K.C. Undercover
Signatur
Zendaya Colemans signatur

Zendaya Coleman (født 1. september 1996 i Oakland i California) er en amerikansk skuespiller og sanger. Hun ble kjent gjennom rollen som Raquel «Rocky» Blue i Disney-serien Shake It Up.

Zendaya Coleman er også kjent som "MJ" i filmen Spider-man: Homecoming og Spiderman: Far From Home. Hun ble kjent med Tom Holland gjennom rollen som "MJ".

FilmografiRediger

År Tittel Rolle Merknader
2009 Kidz Bop: 'Hot n Cold' «Kidz Bop» danser og sanger Musikkvideo[1]
2010– Shake It Up Rocky Blue Co-lead
2011 Good Luck Charlie Rocky Blue Crossover episode, "Charlie Shakes It Up"
2011 PrankStars Seg selv Episode, Walk The Prank, sammen med programleder Mitchel Musso
2012 Frenemies Halley Brandon Hovedrolle, Disney Channel Original Movie
2011 Tinker Bell and the Pixie Hollow Games Fern (stemme)
2012 Ant Farm Zokoya
2015 K.C Hemmelig Agent K.C
2016 K.C Hemmelig Agent: Jokeren Vender Tilbake K.C Spesial Episode
2017 Spider-Man: Homecoming Michelle
2017 The Greatest Showman Anne Wheeler
2019 Euphoria Rue

DiskografiRediger

År Tittel Anmerkinger
2011 "Dig Down Deeper" Singel og sang for Tinker Bell and the Pixie Hollow Games
"Swag It Out" Singel
"Watch Me" Singel og musikkvideo med Bella Thorne
2009-2010 Hot & Cold Musikkvideo fra Kids Bop
I'm Gonna Arrive Musikkvideo med Selena Gomez & Kids

ReferanserRediger

  1. ^ «Kidz Bop – 'Hot n Cold' Music Video». KidzBop.com. Arkivert fra originalen 13. juli 2011. Besøkt 1. januar 2011. 

Eksterne lenkerRediger