Wolfgang Haffner (jazztrommeslager)

Wolfgang Haffner (født 7. desember 1965) er en tysk jazztrommeslager med en svært omfangsrik diskografi.[3]

Wolfgang Haffner
Wolfgang Haffner 2010.jpg
Wolfgang Haffner, februar 2010
Født7. des. 1965[1]Rediger på Wikidata (56 år)
Wunsiedel[2]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse Komponist, jazzmusikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet TysklandRediger på Wikidata
Utmerkelser Byen Nürnbergs pris (2014), Wolfram-von-Eschenbach-Preis (2010), Kulturpreis Bayern (2011)Rediger på Wikidata
Musikalsk karriere
Sjanger jazz
InstrumentTrommer
PlateselskapACT, Skip Records
Nettstedhttp://www.wolfganghaffner.com

Wolfgang Haffner & Band 2017

DiskografiRediger

  • 2009 – Round Silence
  • 2008 – Acoustic Shapes
  • 2006 – Abracadabra: Celebrating Klaus Doldinger (med Roberto di Gioia & Dieter Ilg)
  • 2006 – Shapes (produsert med Nils Landgren)
  • 2004 – ZOOMING
  • 2004 – Funky Abba (med Nils Landgren)
  • 2003 – Music For Jazz Orchestra (med Albert Mangelsdorff and the NDR-Big-Band)
  • 2002 – Live & Real
  • 2002 – Grapevine (med Metro)
  • 2002 – When The Angels Swing (med« No Angels»)
  • 2001 – Urban Life
  • 2000 – The German Jazz Masters Old Friends
  • 2000 – Metrocafe (med Metro)
  • 2000 – Swing Low Sweet Clarinet (med Eddie Daniels og hr-Big-Band)
  • 1999 – Love (med Till Brönner)
  • 1999 – Music
  • 1998 – Zappelbude (med Roberto Di Gioia)
  • 1998 – Celtic Moon (med Miller Anderson)
  • 1997 – All the April Snow (med Peter Bolte)
  • 1997 – Back Home
  • 1996 – Beautiful Love (med Eddie Daniels)
  • 1996 – One Kiss (med Carmen Cuesta)
  • 1995 – Tree People (med Metro)
  • 1994 – Metro (med Metro)
  • 1992 – Movin‘ On
  • 1990 – Balance of Happiness (med Klaus Doldingers Passport)
  • 1987 – Al Cohn meets Al Porcino (med Al Cohn)

ReferanserRediger

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 4. mai 2014[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 17. desember 2014[Hentet fra Wikidata]
  3. ^ (en) Diskografi hos Allmusic

Eksterne lenkerRediger