Willy Birgel

tysk skuespiller

Willy Birgel (født Wilhelm Maria Birgel, 19. september 1891, død 29. desember 1973), var en tysk skuespiller.

Willy Birgel
WillyBirgel1955.jpg
Født19. sep. 1891[1][2][3][4]Rediger på Wikidata
KölnRediger på Wikidata
Død29. des. 1973[1][2][3][4]Rediger på Wikidata (82 år)
DübendorfRediger på Wikidata
Gravlagt Melaten-FriedhofRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Teaterskuespiller, filmskuespiller, filmregissørRediger på Wikidata
Nasjonalitet TysklandRediger på Wikidata
Utmerkelser Schillerplakette der Stadt Mannheim (1949), Staatsschauspieler (1937)Rediger på Wikidata
IMDbIMDb

Filmografi i utvalgRediger

  • 1935: Mann overbord
  • 1935: Sorte roser
  • 1936: Sluttakkord
  • 1936: I fremmed tjeneste
  • 1937: Et ritt for friheten
  • 1937: Til fremmede kyster
  • 1937: Fanny Elssler
  • 1938: L.B. 17 avslørt
  • 1938: Deruga-saken
  • 1939: Blåreven
  • 1939: Kongo-expressen
  • 1940: En dronnings hjerte
  • 1941: En mann og hans hest
  • 1943: Amuletten
  • 1943: Du tilhører meg
  • 1950: Dr. Blanks ukjente jeg
  • 1952: Heidi
  • 1955: Heidi og Peter
  • 1956: Talte dager
  • 1957: Hjelp meg, Dr. Bertram
  • 1959: Tigerblod
  • 1961: Roser til Bettina
  • 1965: Dødsfellen i Beirut
  • 1968: Alle kuler dreper

ReferanserRediger

  1. ^ a b Gemeinsame Normdatei, GND-ID 116189754, besøkt 14. oktober 2015
  2. ^ a b Munzinger Personen, Munzinger IBA 00000001105, besøkt 9. oktober 2017
  3. ^ a b Brockhaus Enzyklopädie, Brockhaus Online-Enzyklopädie-id birgel-willy, besøkt 9. oktober 2017
  4. ^ a b Theaterlexikon der Schweiz, Theaterlexikon der Schweiz ID Willy_Birgel, besøkt 9. oktober 2017

Eksterne lenkerRediger