Wikipedia:Kvartmillkake

Fest med Kvartmillkake avholdes onsdag 3. mars 2010 klokken ????. Denne dagen er tre år etter at vi feiret 100 000 artikler på bokmålsutgaven av Wikipedia. Det er påmelding og det kan påregnes kr 200(?),– som går til kake og kaffe. Servering utover kake og kaffe må dekkes av den enkelte, eventuelt kan kaffe byttes med annet. Stedet er resturanten Akersberget[1] (Vi har ikke booka…) i Oslo[2], stedet der vi hadde julebord. Antrekket for anledningen er «pent», med løs snipp for de som måtte ønske det. Det er viktig at alle de som har spesielle ønsker i matveien på grunn av allergier gir beskjed om dette i tide.

Som tidligere bes fremmøtte være klar over at det vil være nordlendinger, bergensere og og anna rekandes folk tilstede. Det er ikke anledning til å nyte medbrakt fra toten, trøndelag eller dalstroka bortafør. Advarselen vil ikke bli gjentatt.

Arrangør for det eksklusive kakelaget er Wikimedia Norge og det er åpent for andre som vil hilse på oss wikipedianere.

Påmelding rediger

Frist for påmelding er 23. februar!
Dette arrangementet utgårJeblad 3. mar 2010 kl. 13:32 (CET)

En kan enten sende påmelding til Spesial:E-post/Jeblad eller direkte til jeblad <at> gmail.com, eller skrive seg på lista nedenunder. De som sender epost til meg vil ikke bli ført på lista nedenfor, men vil bli med på arrangementet.

  • Hans-Petter 15. feb 2010 kl. 12:05 (CET)
  • Jeblad 17. feb 2010 kl. 15:24 (CET)
  • Laaknor 17. feb 2010 kl. 15:49 (CET) forbeholdt at klokkeslettet ikke blir for sent, slik at jeg kommer meg hjem igjen mens toget fortsatt går
Jeg kan dessverre ikke komme, men om noen holder av et kakestykke til den 4. kan jeg møte de fleste steder i Oslo da for å spise det da. bombadil 17. feb 2010 kl. 15:52 (CET)

Referanser rediger