Whiplash (band)

Whiplash er et amerikansk thrash metal band, stiftet i New Jersey i 1984.

Whiplash
Whiplash – Headbangers Open Air 2014 06.jpg
OpphavUSA New Jersey
Periode19841990
19961998
2008
Sjanger Thrash metal, speed metal
Aktive år1984
PlateselskapRoadrunner (1985–1990)
Massacre (1996–1998)
Pulverised (2008–)
Medlemmer
Tony Portaro
Richard Day
Joe Cangelosi
Tidligere medlemmer
Tony Bono
Tony Scaglione
Mike Orosz
Glenn Hansen
Rob Gonzo
Rob Harding
James Preziosa
Warren Conditi
Henry Veggian
Bob Candell

MedlemmerRediger

DiskografiRediger

  • Power and Pain (1985)
  • Ticket to Mayhem (1987)
  • Insult to Injury (1990)
  • Cult of One (1996)
  • Sit Stand Kneel Prey (1997)
  • Thrashback (1998)
  • Messages in Blood (Samlealbum, 1999)

Eksterne lenkerRediger