Åpne hovedmenyen
Viggo Jønsberg
Født22. mai 1956 (63 år)
Beskjeftigelse Skuespiller
Nasjonalitet Norge

Viggo Jønsberg (født 22. mai 1956) er en norsk skuespiller.

FilmografiRediger

  • 2003 Sejer – Elskede Poona (TV-serie) – Telemontører
  • 1997 Blind gudinne – Ole Andersen
  • 1996 Jomfruene i Riga
  • 1996 Over stork og stein
  • 1993 De blå ulvene – Fattern
  • 1993 Gull og grønne skoger – Linken
  • 1992 Giftige løgner – Fattern
  • 1990 Døden på Oslo S – Fattern
  • 1986 Drømmeslottet – Steinar
  • 1982 Leve sitt liv – Uteligger
  • 1981 Julia Julia – Skau
  • 1980 Liv og død – Speedy

AnnetRediger

  • 1992 Krigerens hjerte – Set-rekvisitør

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en skuespiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.