Tye Sheridan

amerikansk skuespiller
Tye Sheridan
Tye Sheridan by Gage Skidmore 2.jpg
FødtTye Kayle Sheridan
11. november 1996 (23 år)
Palestine i Texas i USA
Beskjeftigelse Skuespiller
Nasjonalitet USA USA
Aktive år2011–
IMDbIMDb

Tye Kayle Sheridan (født 11. november 1996 i Palestine i Texas) er en amerikansk skuespiller.

KarriereRediger

Tye Sheridan begynte sin skuespillerkarriere med å spille i Terrence Malicks eksperimentelle film The Tree of Life (2011), hvor også Brad Pitt, Sean Penn og Jessica Chastain var med. Hans første hovedrolle kom i Mud (2012), hvor han spilte mot blant andre Matthew McConaughey og Reese Witherspoon. I 2013 spilte han mot Nicolas Cage i dramafilmen Joe. I 2016 skal han spille Scott Summers/Cyclops i storfilmen X-Men: Apocalypse.

FilmografiRediger

År Tittel Rolle Notater
2011 The Tree of Life Steve
2012 Mud Ellis
2013 Joe Gary
2014 Last Man Standing Justin 2 episoder
2014 The Forger Will Cutter
2015 Dark Places Young Ben Day
2015 Last Days in the Desert Son
2015 Grass Stains Conrad Stevens
2015 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse Boy Scout
2015 Entertainment Eddie
2015 The Stanford Prison Experiment Peter Mitchell
2016 X-Men: Apocalypse Scott Summers / Cyclops Filmer

Eksterne lenkerRediger