Tracktor Bowling

Tracktor Bowling er et russisk nu metal-band etablert i 1996.

Tracktor Bowling
Tracktor bowling on nashestvie-fest 2009.JPG
OpphavRussland Russland
Periode1996 - ...
Sjanger Nu metal
Aktive år1996
PlateselskapMoroz Records, A-ONE Records, Soyuz Records
Nettstedwww.tracktorbowling.ru
Siste medlemmer
Lou
Kondrat
Mult
Wit
Proff
Tidligere medlemmer
Mila
Grek
Klark
Den
Che Gevara

Bandet ga ut debutalbumet «Naprolom» i februar 2002.

Siste medlemmerRediger

  • Lusine "Lou" Gevorkyan – vokal
  • Alexander "Kondrat" Kondratiev – gitar
  • Andrei "Mult" Ponasutkin – gitar
  • Vitaly "Wit" Demidenko – bass
  • Alexei "Proff" Nasarchuk – trommer

DiskografiRediger

AlbumRediger

  • Напролом (2002)
  • Черта (2005)
  • Шаги по стеклу (2006)
  • Tracktor Bowling (2010)

SinglerRediger

  • It’s Time To… (2005)
  • Время (2008)
  • Поколение Рок (2008)
  • Ни шагу назад (2009)

Eksterne lenkerRediger